Welke.nl

Partycentrum Strandheem Strandheem is de unieke locatie aan het strand voor uw huwelijksvoltrekking!

Partycentrum Strandheem Partycentrum Strandheem
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Partycentrum Strandheem
Parkweg 5
9865 VN Opende

Voor een dag om nooit meer te vergeten.

De uitstraling van de omgeving, de gezellige maar vooral ongedwongen sfeer van de prachtige locatie aan het strand zorgen ervoor dat het voor iedereen een dag zal worden die u nooit meer zult vergeten.

Partycentrum strandheem heeft voor u diverse bruiloftarrangementen waaruit u kunt kiezen. natuurlijk kunt u ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat. 

Een heerlijk verzorgd diner, buffet of barbecue na tijdens of voor uw feest. Bij alle vormen van catering houden wij rekening met uw wensen op het gebied van diëten, planning en uiteraard budget.

Geschikt voor grote en kleine groepen

Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom om te genieten van een feestelijke maaltijd. Afhankelijk van de groepsgrootte en uitje kunnen de gerechten in verschillende vertrekken worden genuttigd.

Catering

Cateringservice Strandheem verzorgt de bruiloft catering ook bij u thuis voor groepen vanaf 15 personen. 

Rekening houdend met de grootte en de gewenste ambiance richten wij uw locatie in. Wij kunnen zorgen voor een geschikte partytent met meubilair, groenvoorziening en sfeervolle verlichting. Naast het leveren van hapjes, salades of buffetten is het ook mogelijk om de drankjes inclusief bediening door ons te laten verzorgen.

Indien u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de locatie te bezichtigen. Tijdens dit gesprek adviseren wij u omtrent de mogelijkheden en werken dit gesprek vervolgens uit in een duidelijke offerte.

Vrijgezellenfeest organiseren?

 Moet het aanstaande vrijgezellenfeest  een groot succes worden? En wil je er iets speciaals van maken? Dan ben je bij Strandheem aan het goede adres. Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledig dagprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Kijk eens op onze pagina Paintball of bij Uitjes. Hier kun je van alles vinden voor het organiseren van een super spannende tot een relaxte vrijgezellendag.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mir Jam

Op 19 jun 2018

Heerlijk genieten daar

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation