Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat is leuk om te doen voor een vrijgezellenfeest?

Zit het vrijgezellenfeest eraan te komen, maar heb je geen inspiratie wat jullie kunnen gaan doen? Lees dan snel verder!

Luxe vrijgezellenfeest

Houd je van luxe, kies dan voor een exclusief vrijgezellenfeest compleet met hapjes, cocktails en champagne. Kleed je prachtig aan voor deze bijzondere dag, en geniet! Een mooi jacht huren of het vrijgezellenfeest in een chique restaurant houden draagt extra bij aan de luxe uitstraling en sfeer.

Workshop vrijgezellenfeest

Een workshop is altijd een leuke bezigheid om samen te doen. Een workshop schilderen, potten bakken, mozaïeken of sieraden maken bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een workshop taarten bakken!

Rustig vrijgezellenfeest

Ben je niet van een uitbundig feest en wil je bijvoorbeeld ook de moeders en oma’s betrekken bij het vrijgezellenfeest? Kies voor een high-tea! Een gezellig, rustig uitje waar iedereen van kan genieten.

Traditioneel vrijgezellenfeest vieren

Een traditioneel vrijgezellenfeest is nog steeds in trek. Ga samen op kroegentocht en laat de bride-to-be allerlei opdrachten doen! Nog één keertje mogen alle remmen los.

Nachtje boeken in wellness/sauna hotel

Ultiem ontspannen lukt zeker in een mooie wellness. Ga een dagje naar de sauna of boek een hotel waar je heerlijk kunt bubbelen. Alle stress voor de grote dag valt zo van je af.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation