Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vrijgezellenfeest met je vriendinnen

Als één van je vriendinnen gaat trouwen, is het natuurlijk tijd om een geweldig vrijgezellenfeest met je vriendinnen te organiseren. Op zoek naar extra inspiratie wat betreft leuke activiteiten en cadeautjes? Lees snel verder!

Laten rijden in een limousine

Een vrijgezellenfeest voor dames vier je natuurlijk in stijl. Het vervoer hoort daar uiteraard ook bij. Ga in stijl op pad en laat je rijden in de limousine. Natuurlijk zit er een ontzettend knappe chauffeur achter het stuur die misschien wel iets te weinig kleding aanheeft. Bij de mannen is het traditioneel om een lapdance van een mooie vrouw te krijgen, dus mogen de dames op hun beurt ook best eens genieten!


Lees ook Vrijgezellenfeest? Wine & dine met je bruiloftsvriendinnen


Lekker samen uiteten

Niets gezelliger dan in een melige bui met je beste vriendinnen lekker samen uiteten te gaan. Waarschijnlijk worden de nodige wijntjes gedronken en een paar toasts uitgebracht. Het is gewoonte om een aantal beschamende of hilarische activiteiten tijdens de vrijgezellenavond te organiseren. Een favoriet is gekke kostuums aantrekken (waarom zou dat alleen met Halloween mogen?).


Lees ook Beste huwelijkscadeaus volgens bruiden


Welke cadeautjes geef je de bruid in spe

Niet altijd even gemakkelijk om te bedenken, zo’n origineel cadeau voor een aanstaande bruid. Wel heel erg leuk om te geven! Denk eens aan een leuke surprise waarbij je bijvoorbeeld van het aanzoek een grapje maakt of je cadeau in de surprise verstopt. De bruid to be moet er natuurlijk wel moeite voor doen... Lachen! Een mooi pakket met een goede wijn en wat lekkere hapjes doet het ook altijd goed. Vooral als je die dezelfde vrijgezellenavond nog aanbreekt!

Thuisgebracht met de limo

Na een lange en supergezellige dag en avond moet iedereen heel thuis zien aan te komen. Gelukkig hebben jullie een hele fijne limousine gehuurd die jullie weer netjes naar huis brengt. Thuisgebracht worden met een limo was nog nooit zo fijn! Ben je op zoek naar meer inspiratie over vrijgezellenfeesten met je vriendinnen of cadeaus voor de bruid? Bekijk al onze andere inspiratie-artikelen.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation