Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sterrenbeelden die slecht bij elkaar passen

We schrijven vaak over wat een goede match zou zijn op basis van je sterrenbeeld, maar welke sterrenbeelden kan je het beste vermijden? Sommige persoonlijkheden zijn gewoon geen goede combinaties, ook al lijkt het in het begin nog zo leuk. Lees hier met welk sterrenbeeld je beter geen relatie kunt beginnen.

Sterrenbeelden die niet matchen

💔 Rammen kunnen beter geen relatie beginnen met Vissen of Kreeft. Vissen zijn namelijk hooggevoelig, en het impulsieve karakter van Rammen kan uitdagend voor ze zijn. Kreeften kunnen snel beledigd raken door de eerlijkheid van Rammen.

💔 Stieren en Leeuwen zullen het ook moeilijk krijgen samen. Leeuwen hebben veel aandacht en bevestiging nodig, Stieren zullen dit nooit geven. Stieren willen daarnaast graag controle hebben over de relatie, terwijl Leeuwen graag hun zin krijgen. Vroeg of laatst botst dat.


Lees ook Welke sterrenbeelden passen het beste bij elkaar?
💔 Tweelingen zijn een slechte match met Schorpioenen. Schorpioenen zijn veeleisend en intens, ze hebben hoge verwachtingen van een relatie. Tweelingen zullen zich al gauw ondergesneeuwd voelen.

💔 Kreeften hebben geen match met Watermannen. Ze zijn beide erg begaan met het verzorgen van anderen, maar wanneer ze een relatie met elkaar zouden beginnen, werken ze elkaar tegen. Ze zullen zich altijd op een 2e plek gezet voelen.


Lees ook Volgens je sterrenbeeld trouw je deze man
💔 Leeuwen en Steenbokken zijn een slechte match. Steenbokken houden van traditie en routine, ze werken hard. Leeuwen leven op het randje, houden niet van plannen en hebben een groot hart. Steenbokken zouden helemaal gek worden van alle zwerfdieren die Leeuwen adopteren.

💔 Maagden en Boogschutters kunnen ook maar beter niet in het huwelijksbootje stappen. Zelfs de meest flexibele Maagden zullen uiteindelijk gefrustreerd raken met betrekking tot het gebrek aan punctualiteit waarover Boogschutters van nature beschikken.

💔 Weegschalen kunnen met heel veel sterrenbeelden overweg, maar de minst goede match zou toch wel Maagd zijn. Weegschalen hebben een grote vechtlust en daar kunnen Maagden echt niet tegen. Maagden zijn daarnaast veel te kritisch voor Weegschalen.


Lees ook Wat zegt jouw horoscoop op Valentijnsdag?


💔 Schorpioenen en Weegschalen zijn ronduit een slechte match. Weegschalen nemen het Schorpioenen kwalijk dat ze slecht zijn in beslissingen nemen en zich niet goed durven te binden. Schorpioenen flirten daarnaast veel, maar kunnen het niet hebben als hun partner dat ook doet.
💔 Boogschutters kunnen niet goed overweg met Steenbokken. Steenbokken vinden het namelijk moeilijk om te leven met iemand die zo van uitgaan en avontuur houdt. Boogschutters zijn gek op spontane acties en debatteren, daar hoef je bij een Steenbok niet mee aan te komen.

💔 Steenbokken zouden geen goede relatie hebben met de super sociale Tweelingen. Steenbokken houden van vastigheid en zekerheid, terwijl Tweelingen van het ene naar het andere projectje fladderen.

💔 Watermannen worden altijd verbluft door Schorpioenen, en niet op een goede manier. Ze begrijpen gewoon niet hoe ze de wereld zo anders kunnen zien. Als ze al een gesprek met elkaar kunnen aanknopen, zal dit niet positief eindigen.


Lees ook Trouw jij gevaarlijk sterrenbeeld volgens FBI?


💔 Vissen maken geen goede match met Tweelingen of Weegschalen. Vissen kunnen eigenlijk altijd wel meekomen met iedereen, maar houden van rust en stilte, in tegenstelling tot Tweelingen en Weegschalen. Geen van alle sterrenbeelden kunnen goed omgaan met heftige emoties. Vissen zullen zich al snel niet gesteund voelen.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation