Jouw love-horoscoop voor deze week

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben op het gebied van de liefde? Lees dan snel jouw liefdeshoroscoop voor deze week.

Boogschutter


Lieve Boogschutter, deze week is perfect voor het sluiten van de deuren van het verleden. Je kunt je pad door de toekomst helemaal uitstippelen als je je laat gaan. De nieuwe maan schijnt bij jou op het gebied van voltooiing. Vergeet niet om gezonde grenzen te stellen.

Love-horoscoop Steenbok


Lieve Steenbok, reik uit naar de mensen die je een positief gevoel geven. Vier planeten geven jou energie om nieuwe vriendschappen aan te gaan. Deze vrienden worden misschien lovers.

Love-horoscoop Waterman


Lieve Waterman, optimaliseer je werkweek. In het weekend wordt jouw gebied van sociaal leven en werk belicht door de nieuwe maan. Blijf positief in je hoofd en in je hart, want je gedachten sturen je energie. Je passie en enthousiasme zorgen ervoor dat je je werk goed doet.

Love-horoscoop Vissen


Lieve Vissen, beoordeel opnieuw je geloof. De nieuwe maan belicht deze week jouw geloof, gedachten en ideologie. Duik in het diepe en kijk verder dan je normaal doet. Stimuleer creatieve inspiratie in de slaapkamer.

Love-horoscoop Ram


Lieve Ram, je voelt je deze week energiek en gepassioneerd. Sprankelend, zelfs. Er is een verbreding van liefde wanneer de nieuwe maan zich aandient. Deze week heb je meer passie voor liefde en leven, dus gebruik het!

Love-horoscoop Stier


Lieve Stier, deze week is het tijd voor een nieuwe stap. Zie je angsten onder ogen en probeer iets nieuws in de slaapkamer. De nieuwe maan schijnt op jouw relatie en huwelijk. Plan quality time in met je lover en ga voor een diepere connectie met degenen van wie je houdt.

Love-horoscoop Tweelingen


Lieve Tweelingen, gebruik de inspiratie van deze week om zaken af te handelen. Focus op beloningen, maar vergeet niet om ook plezier te maken en niet alleen te werken.

Love-horoscoop Kreeft


Lieve Kreeft, romantiek staat deze week op full power bij jou. Laat je kracht en passie zien. Wees creatief met een nieuw of oud kunstproject en neem extra tijd om met de kinderen te spelen. Wakker de romantiek weer aan met iemand van wie je zielsveel houdt.

Love-horoscoop Leeuw


Lieve Leeuw, ga diep en vernieuw je connecties. Je bent liefdevol en koestert geen wrok. De maan schijnt deze week op jouw thuis en fundering. Neem de tijd om je emoties te voelen en te verbinden met degene om wie je het meeste geeft.

Love-horoscoop Maagd


Lieve Maagd, je bent deze week het onderwerp van gesprek in het dorp. Al jouw connecties en communicatie zit vol nieuwe energie dankzij de nieuwe maan. Vermijd schuldgevoelens en roddels, want anderen zien je pas stralen als je authentiek bent.

Love-horoscoop Weegschaal


Lieve Weegschaal, neem een stapje terug. Doe het rustiger aan en focus je op simpele, kleine resultaten. De nieuwe maan schijnt bij jou op financieel en materialistisch gebied. Dit is een geschikt moment om de tijd te nemen voor je gevoelens en te focussen op je echte prioriteiten.

Love-horoscoop Schorpioen


Lieve Schorpioen, neem de tijd om je systeem te resetten. Je hebt niets meer te verbergen in je leven en in de liefde. Vernieuw je toewijding aan kracht en passie.

Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation