Een man bij het vrouwen vrijgezellenfeest, kan dat?

Eén van je beste vrienden is een man, maar eigenlijk hoor je jouw vrijgezellenfeest alleen met je vriendinnen te vieren. Met vrouwen, dus. Neem jij je beste vriend toch gewoon mee? Absoluut! Een kerel kan gewoon mee, als je goede vrienden bent, mag hij natuurlijk niet ontbreken op je vrijgezellenfeest.

Een man bij het vrouwen vrijgezellenfeest, kan dat?

Vrouwenvrijgezellenfeest met een man


Officieel vieren de mannen met elkaar een feestje en de vrouwen ook. Het vrijgezellenfeest wordt niet vaak gemixt, maar het kan natuurlijk wel. Het is immers jouw feestje! Als jouw beste vriend een man is, dan mag hij op die basis niet geweerd worden van het belangrijkste feestje voor de bruiloft. Het gaat immers om een te gekke avond met al je vrienden. Is je vriend de enige man op je vrijgezellenfeest? Benoem hem dan tot de ereman van het feestje. Bedenk wel dat hij waarschijnlijk niet alle activiteiten leuk vindt. Typische damesuitjes kan je misschien even achterwege laten. Ga voor neutrale dingen, zoals een heerlijke brunch of een kroegentocht.

Vriendinnen op het mannenvrijgezellenfeest


Andersom kan het natuurlijk ook. Als de bruidegom een beste vriendin of enkele vriendinnen heeft waar hij graag zijn vrijgezellenfeest mee wil delen, dan moet dat kunnen. Misschien kan er wel rekening gehouden worden met de activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest. Niet elke vrouw gaat graag naar een stripclub of vindt het leuk om te crossen met een buggy. Je kunt haar ook benoemen tot ‘groomslady’ en van tevoren overleggen wat haar leuk lijkt om te doen. Misschien ziet ze een echte mannenactiviteit wel zitten of vindt ze het niet belangrijk wat ze zelf leuk vindt, omdat het jouw feestje is.

Een man bij het vrouwen vrijgezellenfeest, kan dat?

Vrijgezellenfeest samen vieren


Veel stelletjes kiezen er steeds vaker voor om het vrijgezellenfeest samen te vieren. Als het idee op tafel ligt om toch al met een gemixte groep op pad te gaan, kan het feestje net zo goed gecombineerd worden, is het idee. Gaan jullie ook je vrijgezellenfeest samen vieren met een grote groep, of heb je liever een vrijgezellenfeestje voor jezelf?

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation