Voor welke bridal shower kies jij voor je bruiloft?

Tijdens de bridal shower voor de bruiloft, brengt het bruidje to be samen met haar moeder(s), zussen en vriendinnen een gezellige tijd met elkaar door. In die quality time kun jij als bruid je dierbaren bedanken door ze cadeautjes te geven.

3 jonge vrouwen op het bed die lachen met een handdoek om.

Zes weken voor de bruiloft je bridal shower plannen


Een bridal shower houd je rond de zes weken voor de bruiloft. De organisatie is in handen van je vriendinnen.

Bridal shower tips


Vaak wordt een bridal shower gecombineerd met iets anders: een high tea, saunabezoek, een workshop of uit eten gaan. Zolang het maar leuk en gezellig is. En ehh... natuurlijk krijg de bruid zelf ook cadeautjes van de genodigden op de shower :-)

kristallen flesje voor parfums of badwater.

Vrijgezellenfeest? Wellnessweekend


Voor veel bruiden is het heel aantrekkelijk om een weekend lang te feesten met allerlei lekkere drankjes en hapjes en leuke activiteiten, maar toch stappen steeds meer vrouwen van het vrijgezellenfeest af en kiezen ze voor een wellnessweekend ter voorbereiding op de bruiloft. Waar kies jij voor?

Geschreven door Pim Kisjes

De leukste ideeën voor vrijgezellenfeestjes


Je kunt met vrijgezellenfeestjes voor dames werkelijk alle kanten uit (met vrijgezellenfeesten voor mannen overigens ook, lees onze artikelen daarover!). Heb jij nog geen origineel idee voor jouw vrijgezellenfeestje met de dames? Check dan onze leukste ideetjes! LEES MEER...
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation