Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Confetti Kanon Verhuur Confetti kanonnen voor een feestelijk begin of eind van jullie huwelijksfeest!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Confetti Kanon Verhuur Vraag informatie aan
Landelijk

Confetti en streamers afschieten is een van de effectiefste manieren om in één klap een feestgevoel te creëren! Heeft u binnenkort een bruiloftsfeest of een vrijgezellenfeest? Met confetti kanonnen maak u uw feest niet alleen gezellig, maar maakt u er ook een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat wordt! 

Wij beschikken over alle soorten, kleuren en maten confetti en streamers, die eenvoudig te gebruiken zijn voor binnen- en buitengebruik. De kanonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor uw evenement! 

De buizen met confetti hebben een lengte van 50 en/of 80 cm. Deze buizen bevatten stikstof patronen, die tevens biologisch afbreekbaar zijn. Met 1 druk op de rode lanceerknop wordt de confetti maar liefst 12 tot 15 meter de lucht in geschoten. 

Met onze confetti kanonsets heeft u alle apparatuur en kabels in een keer bij elkaar. De confetti sets kunnen geleverd worden met meerdere buizen en shooters voor een feestelijk effect!

Weet u niet welk confetti kanon geschikt is voor uw evenement of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ronald

Op 07 dec 2023

Conventie kanon besteld voor ons feest, echt geweldig snelle service en goede uitleg en makkelijk te bedienen. Echt een aanrader. Thanks.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation