Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

RoZus bloemen en planten

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
RoZus bloemen en planten Vraag informatie aan
Dreiumme 15
7232 CN Warnsveld

Bruidswerk

Bij RoZus dragen wij graag bij aan één van de mooiste dagen van uw leven. Met onze ervaring en vakkennis helpen wij u bij het maken van een keuze voor een bruidsboeket, corsage en autostuk naar eigen wens. En natuurlijk laten wij deze keuze terugkomen bij de aankleding van uw locatie.

Meer dan een boeket

Bruidswerk is namelijk niet alleen een bruidsboeket. Er zijn meerdere mogelijkheden zoals een hand corsage, een autoversiering en bijvoorbeeld passende aankleding.

Inspiratie?

Nog geen idee over de bloemen/kleuren voor deze dag?

Wij hebben bruidsboeken en diverse afbeeldingen van eigen werk waar u inspiratie uit kunt halen.

Wij denken graag met u mee en voorzien u van een juist advies om deze dag fleurig aan te kleden.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wil&Sietske

Op 24 jun 2019

Voor onze bruiloft op 18 mei 2018 hebben we gebruik mogen maken van de bloemen en service van Rozus. Van tevoren afspreken om de bloemen te kiezen, tot overleg met de kapper (naast Rozus) voor de bloemen in de haren van de bruid. Het boeket en de corsage waren perfect, precies zoals we het graag wilden hebben. Mooie bijkomstigheid is dat de bloemen de gehele dag goed zijn gebleven, iets waarin we door Rozus ook zijn geadviseerd. Na onze huwelijksreis kregen we nog een persoonlijke twist van ouders/schoonouders; een mooi boeket met daarin dezelfde bloemen die waren gebruikt bij het bruidsboeket, ook gemaakt door Rozus. Deze persoonlijk twist en stukje aandacht, maakt dat wij nog steeds graag onze bloemen kopen bij Rozus.

Sandra en Hans

Op 21 may 2019

De mooiste bloemen voor de mooiste dag! Bruidsboeket, guirlandes, prieel, tafeldecoraties en alle andere bloemstukken en boeketten nog mooier dan wij gehoopt hadden. Dank! Het was precies zoals we het wilden.

Renaldo en joice

Op 16 mar 2019

Wij waren super te vreden. We waren goed geholpen in de winkel. Ons bruidsboeket was helemaal naar persoonlijke wens gemaakt. De bloemen bleven lang mooi.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation