Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Maison Cremie Ontwerpt en maakt de couture trouwjurk van je dromen.

5 (12 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Maxim Cremie
Marktstraat 44
6114 HT Susteren

Op de belangrijkste dag van je leven, wil je een perfecte trouwjurk

De liefde stroomt. Je gaat trouwen! Prachtig, een tijd vol spanning en plezier. Direct komt ook de grootste uitdaging op je pad. Jouw perfecte trouwjurk, waar je de show van de dag in wilt stelen. Je vind het belangrijk dat dit een unieke jurk is, die niemand anders heeft. Maison Cremie is dé specialist waar jij jouw trouwjurk helemaal kan laten ontwerpen en maken. Door mijn expertise en ambachtelijk vakmanschap zorgen we naast de prachtige uitstraling voor een comfortabele jurk die aanvoelt als een tweede huid.

Jouw trouwjurk laten maken door Maison Cremie

Het ambachtelijk proces begint met een uniek ontwerp. We bespreken al jouw prachtige wensen en ideeën, die we vervolgens verwerken in een schets. Enthousiast? Dan gaan we de materialen erbij kiezen, die passen bij jouw perfecte trouwjurk. Je ontvangt een offerte en zodra je hiermee akkoord gaat, gaat het proces naar jouw droomjurk beginnen.

Het unieke ontwerp

We beginnen het maken van jouw trouwjurk eerst met een gratis online ontwerpsessie. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet erg! Tijdens de online ontwerpsessie gaan we samen op zoek naar de trouwjurk van jouw dromen. Zodra je akkoord geeft op het voorstel, begint een prachtig ambachtelijk proces, waarbij het unieke trouwjurk ontwerp werkelijkheid gaat worden.

Klik hier voor het inplannen van een online ontwerpsessie.
Klik hier om de antwoorden te lezen op de veelgestelde vragen.
Klik hier om met mij in contact te komen.

Bekijk website
+16 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lolita

Op 08 jan 2024

Trouwjurk tot in de puntjes uitgedacht en afgemaakt!! Nadat ik een jurk had gescoord in de outlet heeft Maxim mij ontzettend goed geholpen met het veranderen van de jurk naar mijn lichaam. Niet makkelijk al zeg ik het zelf, een jurk veranderen die niet je eigen hand komt. Maar hij heeft hem naar eigen hand gezet. Maxim dacht mee over hoe de jurk moest vallen om mijn lichaam, wat handig is als ik ermee loop en heeft zelf de vlekken die onderin zaten in het ontwerp weggewerkt. Ik was intens verrast toen die af was en blij om erin te trouwen.

Esmee

Op 08 jan 2024

Hij heeft echt een prachtige jurk voor me gemaakt!

Laila

Op 08 jan 2024

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Maxim van Maison Cremie een onvergetelijke reis was naar het vinden van mijn droombruidsjurk. Vanaf het moment dat ik de charmante boetiek binnenstapte, voelde ik me omringd door een sfeer van elegantie en warmte. Maxim, de getalenteerde ontwerper achter de schermen, straalt passie uit voor zijn vak. Zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om mijn wensen te vertalen naar een werkelijk uniek stuk, maakten de hele ervaring buitengewoon speciaal. Maxim nam de tijd om naar mijn ideeën te luisteren, en nog belangrijker, hij begreep ze ook. Wat me het meest opviel, was Maxim's vermogen om zijn creativiteit te combineren met mijn persoonlijke stijl. Hij ging verder dan het eenvoudigweg opvolgen van instructies; hij voegde zijn eigen artistieke flair toe, waardoor mijn bruidsjurk niet alleen voldeed aan mijn verwachtingen, maar ze zelfs overtrof. Maxim is niet alleen een vakman, maar ook een adviseur die eerlijk en oprecht is. Hij durfde suggesties te doen die mijn initiële ideeën verbeterden. Zijn professionaliteit en ervaring zorgden ervoor dat ik volledig op zijn expertise kon vertrouwen. Het resultaat was een bruidsjurk die niet alleen perfect op maat was, maar die ook mijn persoonlijkheid weerspiegelde op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. De communicatie gedurende het hele proces was vlekkeloos. Maxim nam de tijd om me op de hoogte te houden van elke stap, en zijn betrokkenheid gaf me het vertrouwen dat mijn droomjurk in bekwame handen was. Kortom, Maxim is niet zomaar een ontwerper; hij is een kunstenaar die dromen werkelijkheid laat worden. Mijn huwelijksdag zal nu nog specialer zijn, dankzij de prachtige creatie van Maxim. Als je op zoek bent naar een bruidsjurk op maat en een unieke ervaring wilt beleven, zoek dan niet verder. Maison Cremie, met Maxim aan het roer, is de plek waar jouw dromen van de perfecte bruidsjurk werkelijkheid worden.

Tahnee

Op 08 jan 2024

Voor de trouw van een van mijn beste vriendinnen zocht ik nog een outfit. Na vele teleurstellende winkelbezoeken en oneindig veel jurken te passen, kwam ik bij Maison Cremie terecht. Bij een leuk eerste contact wist Maxim precies naar wat ik opzoek was. Toen ik het eerste ontwerp op papier zag, dacht ik ‘omg’ dit is nog beter dan ik mij had voorgesteld. Tijdens het passen van het kleed viel mij op dat de afwerking veel mooier is dan ik ergens anders had kunnen vinden. Wat een prachtig resultaat voor een suitekleed. Maxim geeft je een vertrouwd en warm gevoel waardoor je je meteen thuis voelt. Bovendien stelt hij de juiste vragen om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast geeft hij advies over het type kleed dat je figuur goed laat uitkomen. Zijn eigen touch en kennis geeft je outfit het ‘wow’-effect. Ik weet alvast wie mijn trouwkleed gaat ontwerpen! Bedankt Maxim!

Moniek

Op 08 jan 2024

Absoluut prachtig werk, maar nog belangrijker de personal touch die je wilt hebben voor een van de belangrijkste dagen in je leven. Maxim is zo talentvol en een topper om mee te werken!

Alyssa

Op 08 jan 2024

Bij onze eerste ontmoeting had ik direct het vertrouwen in Maxim, hij zorgde dat ik me direct op mijn gemak voelde en dacht ook mee aan de aanpassing aan me jurk. Ook heeft hij een korset op maat voor mij gemaakt wat prachtig bij de onderjurk stond. Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, lach en inzet.

Laura

Op 09 jul 2023

4,5 ster ! Maxim is net begonnen. Hij is net gewisseld van atelier. Een stuk ruimer dan de vorige, meteen professioneler. Hij heeft een fantastische bruidsjurk voor mij gemaakt! Ik heb al mijn ideeën besproken en samen met mijn moeder, heeft hij de ideeën uitgewerkt. Beste keuze om mijn trouwjurk te laten maken door een mode ontwerper!

Katrien

Op 17 jan 2023

Zelfs online the full experience! Heel open minded, luistert naar je verhaal en wensen. Pikt in op wat je vertelt, stelt vragen om te verduidelijken, recapituleert. Stelt je gerust door te zeggen dat kunnen we op die manier oplossen, wat denk je daarvan? Aangename (online) gesprekken.

R. Nannes

Op 17 jan 2023

Nadat ik mijn bruiloft 2x moest verplaatsen vanwege COVID was ik niet meer zo blij met mijn trouwjurk. Gelukkig vond ik toen Maxim! Door een aantal aanpassingen kon ik mijn jurk houden en was ik er weer helemaal blij mee. Maxim is super vakkundig, professioneel maar vooral een hele fijne persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Margit

Op 17 jan 2023

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de pas-sessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch. Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Naomi Sproule

Op 26 oct 2022

Despite me speaking English and living in America, Maxim did amazing to help me have the wedding dress of my dreams. We spoke online about ideas for the dress design, I sent some inspiration photos, and he was able to draw a design I immediately fell in love with. From start to finish, he was super accommodating and amazing. The dress turned out beautiful and people couldn't stop talking about it or taking photos of me in it. I truly felt like a fairy queen.

Karen Cox

Op 06 feb 2021

Maxim heeft mijn wensen voor mijn bruidsjurk prachtig in beeld gebracht. De tekeningen zorgen ervoor dat ik me alvast kan verheugen op mijn droomjurk voor mijn droombruiloft. Hij zorgt ervoor dat ik optimaal kan genieten van het proces van tekening naar de daadwerkelijke jurk. Alles wordt keurig verzorgd en er wordt echt een prachtige jurk speciaal voor mij gemaakt. Wat een luxe! Ik verheug me nu al op het moment dat ik hem mag aantrekken voor mijn dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation