Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Maison Cremie Ontwerpt en maakt de couture trouwjurk van je dromen.

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Maison Cremie Vraag informatie aan

Op de belangrijkste dag van je leven, wil je een perfecte trouwjurk

De liefde stroomt. Je gaat trouwen! Prachtig, een tijd vol spanning en plezier. Direct komt ook de grootste uitdaging op je pad. Jouw perfecte trouwjurk, waar je de show van de dag in wilt stelen. Je vind het belangrijk dat dit een unieke jurk is, die niemand anders heeft. Maison Cremie is dé specialist waar jij jouw trouwjurk helemaal kan laten ontwerpen en maken. Door mijn expertise en ambachtelijk vakmanschap zorgen we naast de prachtige uitstraling voor een comfortabele jurk die aanvoelt als een tweede huid.

Jouw trouwjurk laten maken door Maison Cremie

Het ambachtelijk proces begint met een uniek ontwerp. We bespreken al jouw prachtige wensen en ideeën, die we vervolgens verwerken in een schets. Enthousiast? Dan gaan we de materialen erbij kiezen, die passen bij jouw perfecte trouwjurk. Je ontvangt een offerte en zodra je hiermee akkoord gaat, gaat het proces naar jouw droomjurk beginnen.

Het unieke ontwerp

We beginnen het maken van jouw trouwjurk eerst met een gratis online ontwerpsessie. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet erg! Tijdens de online ontwerpsessie gaan we samen op zoek naar de trouwjurk van jouw dromen. Zodra je akkoord geeft op het voorstel, begint een prachtig ambachtelijk proces, waarbij het unieke trouwjurk ontwerp werkelijkheid gaat worden.

Klik hier voor het inplannen van een online ontwerpsessie.
Klik hier om de antwoorden te lezen op de veelgestelde vragen.
Klik hier om met mij in contact te komen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Katrien

Op 17 jan 2023

Zelfs online the full experience! Heel open minded, luistert naar je verhaal en wensen. Pikt in op wat je vertelt, stelt vragen om te verduidelijken, recapituleert. Stelt je gerust door te zeggen dat kunnen we op die manier oplossen, wat denk je daarvan? Aangename (online) gesprekken.

R. Nannes

Op 17 jan 2023

Nadat ik mijn bruiloft 2x moest verplaatsen vanwege COVID was ik niet meer zo blij met mijn trouwjurk. Gelukkig vond ik toen Maxim! Door een aantal aanpassingen kon ik mijn jurk houden en was ik er weer helemaal blij mee. Maxim is super vakkundig, professioneel maar vooral een hele fijne persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Margit

Op 17 jan 2023

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de pas-sessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch. Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Naomi Sproule

Op 26 oct 2022

Despite me speaking English and living in America, Maxim did amazing to help me have the wedding dress of my dreams. We spoke online about ideas for the dress design, I sent some inspiration photos, and he was able to draw a design I immediately fell in love with. From start to finish, he was super accommodating and amazing. The dress turned out beautiful and people couldn't stop talking about it or taking photos of me in it. I truly felt like a fairy queen.

Karen Cox

Op 06 feb 2021

Maxim heeft mijn wensen voor mijn bruidsjurk prachtig in beeld gebracht. De tekeningen zorgen ervoor dat ik me alvast kan verheugen op mijn droomjurk voor mijn droombruiloft. Hij zorgt ervoor dat ik optimaal kan genieten van het proces van tekening naar de daadwerkelijke jurk. Alles wordt keurig verzorgd en er wordt echt een prachtige jurk speciaal voor mij gemaakt. Wat een luxe! Ik verheug me nu al op het moment dat ik hem mag aantrekken voor mijn dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation