Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kleine bedankkaartjes maken: doen!

Natuurlijk zijn jullie blij als jullie dierbaren dé grote dag samen met jullie vieren. Een klein bedankkaartje is dan zeker op z’n plaats. Het vormt direct een mooie herinnering aan jullie bruiloft.

Bedank-labels bruiloft

Een bedank-label vormt een mooie afsluiter van jullie grote dag. Het is een attente manier om te zeggen: bedankt dat jullie deze mooie dag met ons wilden vieren! Een bedank-label hoeft natuurlijk niet per se vierkant of rond te zijn. Andere vormen zoals een hartje of ster zijn ook erg leuk! Kies voor een kleur papier die past bij het thema of de uitstraling van jullie feest.Kleine bedrukte kaartjes

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om via internet zelf een klein kaartje te ontwerpen en te laten drukken of printen. Zo’n mini-kaartje is heel attent en het kost niet veel moeite. Met of zonder foto, een mooie spreuk of jullie levensmotto… maak er wat moois van!


Bedankkaartje & trouwbedankje

Willen jullie je gasten verrassen met een kleine attentie als bedankje voor hun komst naar jullie feest? Hang daar een mooi bedank-label aan. Hier kun je jullie boodschap op kwijt, en jullie namen natuurlijk. Het labeltje maak je met een mooi lint vast aan het cadeautje.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation