Welke.nl
Gelegenheidskleding

Stijlvol aanwezig

Normaal gesproken verschijnen bruiloftgasten in passende kleding. Het kan echter zijn dat jullie een bepaalde dresscode in de uitnodiging hebben vermeld. Zoals tenue de ville, smart casual, jacquet, cocktail of black of white tie.

lees verder

Gelegenheidskleding

Laat je inspireren

Bruiloftsjurkje etiquette voor de cocktailjurk

De cocktailjurk is op menig feestje een onmisbaar kledingstuk. Cocktailjurkjes bestaan al sinds de Eerste Wereldoorlog, toen vrouwen meer vrijheid kregen en zich gedurfder gingen kleden. En nu nog steeds is de cocktailjurk ontzettend populair, ook op bruiloften wordt de cocktailjurk vaak gedragen. Wil je ook een cocktailjurk dragen naar een bruiloft? Check dan hier de etiquette voor cocktailjurkjes op bruiloften.

Bijzondere dresscode: draag je eigen trouwjurk

Het is natuurlijk geweldig om in de spotlights te staan als je gaat trouwen, maar hoe gaaf is het als je dit gevoel kunt delen met alle andere gasten op je bruiloft? Daardoor is een te gek idee bedacht: laat alle gasten in hun trouwkleding komen.

Welke kleding voor de bruiloftsgast dit jaar?

Zowel de man als de vrouw moet piekfijn eruit zien op een bruiloft, zelfs als je niet degene bent die gaat trouwen. Vaak wordt er wel een dresscode gegeven, maar dat betekent niet dat je niet de mode van dit jaar kunt volgen. Wij vertellen je welke bruidsmode nu hot is!

Bruiloftskleding voor vrouwen met grote borsten

Als je een grote cupmaat hebt, is het uitzoeken van een goed passende jurk soms best een uitdaging. Laat staan het vinden van een fijne beha! Zoek je nog een sexy avondjurk voor een bruiloft, maar struggle je met je meiden? Wij helpen je op weg.

Wat trek je als gast aan naar een bruiloft?

Als gast wil je piekfijn om een bruiloft verschijnen. Maar wat trek je aan? In dit artikel geven we de beste tips!

Dit zijn de dresscode trends van 2018

Een bruiloft is dé gelegenheid om eens helemaal uit te pakken met haar, make-up en kleding. De tijd dat bruiloftsgasten echter allemaal een galajurk en black tie dragen, ligt achter ons. Tegenwoordig mag het vaak wat losser en hipper. Dit zijn de dresscode trends van 2018!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation