Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Meyer & Meyer Herenmode Laat u adviseren onder het genot van een glaasje champagne!

Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwen doe je samen!

Achter Meyer & Meyer schuilt een heus designteam. Dit team zorgt ervoor dat niet alleen de bruidegom straalt op de grote dag, maar ook de vader, opa en alle andere geliefden.

Yes, we mogen weer feesten, en voor deze gelegenheden heeft Meyer & Meyer een prachtige trouw-feestcollectie gemaakt. In tegenstelling tot waar alleen de bruidegom meestal centraal staat, heeft Meyer & Meyer een collectie gemaakt voor iedereen. Denk aan de vader van de bruidegom, de opa, de getuige maar ook de gasten van het feest die er stralend bij willen lopen.

Dus echt iedereen kan slagen bij Meyer & Meyer? Ja, zeker. Meyer & Meyer heeft het assortiment dusdanig uitgebreid dat in elke prijsklasse, in elke kleur en pasvorm zo veel keuze is dat iedereen kan slagen voor een prachtige outfit. Denk aan slim fit-maar ook regular fit-pakken. En dat allemaal al voor 199 euro.   

Daarom zegt Meyer & Meyer: trouwen doe je samen

TROUWLOCATIES

Niet al onze locaties beschikken over genoeg ruimte om de volledige collectie te presenteren en u als klant optimale service te bieden. Daarom hebben we dertien winkels omgedoopt tot trouwlocaties. Deze trouwlocaties beschikken over het grootste assortiment trouwkostuums en u wordt er geholpen door medewerkers met uitgebreide kennis. 

- Maastricht (Muntstraat 47)

- Sittard (Molenbeekstraat 4a)

- Suitsonly Roermond (Marktstraat 6)

- Venlo (Oude Markt 5)

- Eindhoven Piazza (Piazza 56)

- Eindhoven Heuvelgalerie (Winkelgalerij 182) 

- Breda (Lange Brugstraat 13-15)

- Oisterwijk (Dorpstraat 29)

- Oosterhout (Arendstraat 13a)

- Alkmaar (Koorstraat 26)

- Amstelveen (Stadsplein 93-94)

- Heerhugowaard (Middenwaard 25)

- Zoetermeer (Driekant 182) 

 

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken is tegenwoordig een must bij Meyer & Meyer. We willen voor jouw speciale dag ruim de tijd nemen om optimale service te kunnen verlenen. Door extreme drukte in onze trouwlocaties hebben we de optie om vooraf een vrijblijvende afspraak te maken in de door jou geselecteerde trouwlocatie. 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Meyer & Meyer Herenmode
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation