Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dijkstra Mode Feanwâlden Mode voor hem en haar

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dijkstra Mode Feanwâlden Vraag informatie aan
Feintensloane 1
9269 VA Feanwâlden

Naast een mooie bruid hoort een goedgeklede bruidegom.

Bij het vinden van het perfecte trouwkostuum, streven we er bij Dijkstra Mode naar om de bruidegom in stijl klaar te zijn voor deze speciale dag.

Jouw trouwkostuum weerspiegelt jouw unieke persoonlijkheid en stijl. Of dit nu zakelijk, sportief of modern is, in onze uitgebreide collectie met merken als Digel en Wilvorst vind je zeker een trouwkostuum dat perfect op maat is gemaakt voor jou.

Onze trouwkostuums worden gemaakt van bijzondere materialen met mogelijk luxe details zoals glanzende stoffen, speciale motieven, fijne streepdessins en ton sur ton-kleuren die een extra dimensie aan je trouwkostuum geven.

Om je look compleet te maken bieden wij bijpassende accessoires aan. Denk hierbij aan het juiste overhemd een naadloos onder-shirt, een stijlvolle stropdas/plastron en manchetknopen. De overhemden die je bij Dijkstra Mode vind zijn er in talloze verschillende stijlen, modellen, stoffen en lengtematen. Bovendien zijn wij voorzien van een coupeur zodat jouw kostuum tot in de puntjes op maat voor jou gemaakt is.

Samen met jou zorgen we voor een gezellig uitje voor het vinden van het kostuum voor jouw grote dag! We zien je graag bij Dijkstra Mode in Feanwâlden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jelle Komrij

Op 08 dec 2020

Goed en eerlijk advies

Simon

Op 08 dec 2020

Mooie moderne winkel vriendelijk en deskundig personeel gratis parkeren voor de deur.

Sjouke Postma

Op 08 dec 2020

Zeer ruim assortiment en vriendelijk personeel echt een aanrader.

Bauke de Jong

Op 08 dec 2020

Geweldige winkel, erg vriendelijk personeel en nemen alle tijd voor je. En, niet onbelangrijk ook: eerlijk advies, geen verkoop praat. Ik heb geen andere winkel nodig!

Bouke

Op 27 nov 2018

Beste Theo en collega's, Wat heb je mij weer ontzettend fijn geholpen. Dit keer voor het mooiste pak uit mijn leven: een trouwpak! De persoonlijke aandacht, onze heerlijke (erg foute) humor, veel lachen en ook serieuze noten passen precies voor mij als jouw klant. Andere mensen zie ik je dan weer op hun eigen manier benaderen. Dat maakt je een vakman. De grote gros foto's krijgen jullie zeker nog te zien, zodra wij ze ook hebben. Eentje is er al onderweg, samen met mijn kersverse vrouw. check straks de Facebook maar van Dijkstra Mode. Ik zie je binnenkort weer, want ja: ik moet er ook na mijn bruiloft 'in bytsje kreas' bij blijven lopen. Groetjes, Bouke (en Hilde)

Joukje

Op 08 nov 2018

Gezellig winkelen met leuke personeel. Als ik even terug ben in NL ga ik altijd een kijkje nemen, En en ga bijna nooit met leege handen daarvan daan

Andries

Op 14 jun 2018

Een super winkel. Ook personeel is super

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation