Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Heeren van Rinsma Gemak dient de man

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Lijnbaan 10
8401 VL Gorredijk

Kleding voor elke gelegenheid

De Heeren van Rinsma: een Fashion factory van 1.250 m² mannenmode. In dit oude fabriekspand is er kleding voor elke gelegenheid te vinden.

Trouwpakken perfect op maat

Voor de mooiste dag van je leven wilt u natuurlijk hét perfecte trouwpak. Een trouwpak dat als gegoten zit, fantastisch staat en ook comfortabel is. Rinsma is dé specialist in trouwpakken. U krijgt deskundig advies en heeft ruime keuze uit een exclusieve collectie trouwpakken. Bekijk ons Gelegenheden Stijlmagazine voor inspiratie.Trouwpakken van onder andere Immediate. Wilt u echter een trouwpak op maat kopen? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak.

Alles is naar wens te personaliseren

Ook accessoires en schoenen zijn in huis. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bernard

Op 01 nov 2018

Eergisteren waren wij ter plaatse in Gorredijk! We zouden gaan winkelen bij een kledingzaak, Ikzelf rekende mij al rijk. Had namelijk een waardebon gewonnen van 100,00,- en 't was meteen raak. We werden meteen enthousiast begroet door jullie personeel! En eigenlijk was mijn waardebon daarom jullie deel. Want alleen de begroeting al, Bracht ons meteen naar natuurlijk jullie prachtige winkel''hal''. We keken letterlijk onze ogen uit. Zijn uiteindelijk met kleding naar huis gegaan waar ik niet graag mijn neus in uitsnuit. Één prachtige herenzaak met onvoorstel & onvoorspel - bare mannen & vrouwen die mij & mijn vader helemaal de man maken. We zullen hier vast & zeker wel vaker geraken. Want uitgekocht zijn we hier nog niet, zoals jullie het ook nog niet weten & misschien nog niet zien! Jullie herenwinkel verdient sowieso een dikke ''10'' Maar ik kan niet meer geven via Facebook dan 5 sterren waardering. Tot gauw, Fryslãn ik wilde wel dat ik nu alweer ging! Graag tot ziens, de Heeren van Rinsma!!

Jos

Op 14 jun 2018

Gisteren de gehele middag in de dames- en herenwinkel vertoefd. Fijn geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. En door jullie gastvrijheid is het als klant gewoon een lekkere dag uit.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation