Suits at Sea | Trouwpakken Unieke Trouwpak Experience voor de bruidegom

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Biddinghuizen

Check de site van Suits at Sea voor inspiratie & info over Trouwpakken van topkwaliteit

Suits at Sea is geen traditionele trouwpakken winkel, maar is gericht op het bieden van een toffe beleving voor de bruidegom. Hiervoor is een luxe penthouse ingericht als een soort 'mancave', met een grote bar, touchscreens en vette views over het water. Wil jij ook je trouwpak kopen in alle rust én met goed advies?

De Style Artist van Suits at Sea adviseert je inhoudelijk bij het kopen van je trouwpak. Samen design je je eigen look voor jouw unieke trouwpak op maat, zodat je pak past bij jou en je bruid. Je kunt bijvoorbeeld ook allerlei voorbeelden meenemen, zodat we die kunnen gebruiken. Hierdoor weerspiegelt jouw trouwpak op maat daadwerkelijk jouw persoonlijkheid en voel jij je er dus lekker in.

Suits at Sea staat voor kwaliteit en is de 'place 2 be' voor mannen die graag goed geadviseerd worden bij hun trouwpak én voor bruidegoms die zich modieus willen onderscheiden met vette fashion details!

Wat is jouw trouwpak style?

Bezoek ook eens de facebook pagina van Suits at Sea.

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Pierre

Op 25 feb 2021

Geweldige locatie en geweldige service

Sofie

Op 25 feb 2021

Mijn broer Luuk zag er fantastisch uit in zijn pak! Echt een dikke 10 waard. Mooie eigen details verborgen waardoor het pak erg speciaal en eigen is. De kleur was verschillend in elk licht, super!

Gert

Op 10 nov 2020

Mooie gelegenheid om een op maat gemaakt trouwpak aan te laten meten, zeer persoonlijke benadering met verrassende uitkomst, er wordt alle tijd voor je genomen en adviezen zijn waardevol om je trouwdag tot een succes te maken.

Leendert

Op 10 nov 2020

Vandaag mijn pak opgehaald, ontzettend blij mee! Iets anders dan dat ik eerst in gedachten had, maar samen met Lloyd rustig de tijd genomen en tot een pak gekomen dat (voor mij) buiten de veilige zone zit, maar tóch helemaal bij mij past. Super persoonlijk en deskundig advies. Lloyd neemt geen genoegen met goed; hij gaat alleen voor het beste. Scherp en kritisch op het pak, zonder zijn eigen zin door te drijven. Er hangt een tekst in de ruimte: hier zijn geen regels, we proberen een resultaat te behalen. Wat mij betreft de perfecte samenvatting van Lloyds werkwijze. Thanks!!

R. Coenen

Op 11 feb 2020

Ik wilde zeggen waanzinnig maar das te min, Het is er briljant. Van begin tot eind een bijzondere ervaring en dan vanaf aankomst tot afscheid. Alles is er anders dan je gewend bent, de entree, de koffie het uitzoeken etc etc. Ken hier wel van alles neerzetten maar je moet het beleven om te geloven. Dan het uitzoeken van het pak dat bij me past. Zelfs hier merkt hij aan je houding en gezicht wat wel en niet bij je past en denkt daarbij gelukkig ook out of the box. Na alles uitgezocht te hebben ga je weg en weet je wel ongeveer wat je gaat krijgen maar eigenlijk toch ook weer niet. Dan komt de dag dat je gaat passen, nouuuu das een dag die je niet snel zult vergeten. Het pak zit als gegoten en je voelt je echt het mannetje maar dan....... de details, ........................ Niet Normaal gewoon, overal is aangedacht het is echt niet Normaal. Dan de vraag: is het wat je verwacht had ?? Dan moet ik helaas zeggen NEE. Het is gewoon beter veeeeeel beter dan verwacht. Het is BRILJANT. Wil je een pak waarin je je echt de MAN voelt nou dan is er maar 1 optie. Suits At Sea, Loyd is de man.

Niels & Charlotte

Op 28 aug 2018

Net terug van een fantastische belevenis bij Suits at Sea! Niet alleen een geweldige locatie, maar ook geweldig geholpen door Lloyd die echt veel verstand van zaken heeft. Hij beoordeeld je op type: qua huidskleur, haar en ogen, maar ook hoe je bent als persoon. Aan de hand daarvan geeft hij adviezen en je wordt heel uitgebreid opgemeten daar neemt hij echt de tijd voor en je merkt dat hij alleen genoegen neemt met perfectie. Verder kan je zelf echt alles bepalen aan je pak, maar ook aan je blouse, stropdas en gilet etc. echt uniek! Hij neemt echt alle tijd (zijn dik 5 uur binnen geweest) en ondertussen word je goed verzorgd met hapjes en drankjes. Mijn aanstaande heeft normaal nooit een pak aan, maar we zitten nu al te denken dat als we ooit weer een pak ergens voor nodig hebben dat we dan zeker weer naar Suits at Sea gaan!

Ronald

Op 15 jun 2018

In 1 woord fantastisch! En dan is het nog zachtjes uitgedrukt. Lloyd is de meester van het stylen. Het pak wordt niet alleen perfect op lichaam op maat gemaakt maar ook op maat voor de persoon die je bent. De grote dag moet nog komen maar de trip van eerste handdruk en het ophalen van het pak is al een onvergetelijke ervaring! Lloyd is een vakman eerste klas!!! Thnx man!

Nadine

Op 14 jun 2018

Wat een dag. Na een dag in Biddinghuizen gezeten te hebben, is de keuze gevallen op de "Nee" "Gypsy stof" "Placemat" stof. Je moet veel vertrouwen hebben in iemand om dan toch jezelf er van te overtuigen dat het 20 x15 stukje stof, niet helemaal te vergelijken is met het eindresultaat... Maar WAUW. Wat een resultaat. Lloyd is echt zeer vakkundig en weet voor 110% wat hij doet en staat er ook volledig achter. De details en de finishing touches maakte het pak helemaal af. Echt super. Mochten wij nog een keer een pak nodig hebben (dan geen bruidspak) weet ik zeker dat ik eerst bij Lloyd aan bel.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation