Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Dinner in motion als bruidsdiner op jullie bruiloft

Ooit gehoord van dinner in motion? Dat is een hele nieuwe manier om een sensationeel diner te beleven. Tijdens het bruiloftsdiner kun je al je gasten en jezelf natuurlijk laten vermaken door technologie die je laat geloven dat je in verschillende werelden zit, maar in werkelijkheid zit je gewoon lekker op je stoel te genieten van je sterrengerechten.

dinner in motion champagne

Eetbeleving tijdens de bruiloft


Normaal gesproken is het bruidsdiner een moment waarop je even bij kunt komen van de drukte van de bruiloft, en als je geluk hebt kan je even praten met een aantal gasten. Hoe zou het zijn als je een echte eetbeleving hebt tijdens je bruidsdiner? Dat kan dus met dinner in motion. Er is een restaurant in Eindhoven dat zulke dinners in motion organiseert. Omdat er 360-graden projecties zijn tijdens het diner, is het helaas nog niet mogelijk om een dinner in motion op locatie te organiseren. Maar mocht je in Eindhoven trouwen, dan is een uitstapje naar het restaurant het dubbel en dwars waard.

dinner in motion groep

Wat is dinner in motion?


Bij een dinner in motion wordt er gebruik gemaakt van 360-graden beelden. Tijdens het diner zie je overal beelden van prachtige landschappen of kunst, of een fantasiewereld. Overal betekent echt overal, dus op de muren, op de tafel, zelf op je bord of op jezelf. Je maakt tijdens het eten een hele reis terwijl je gewoon op je stoel blijft zitten. Tijdens de show krijg je een zeer uitgebreid diner voorgeschoteld.

dinner in motion showeffect

Dinner in motion voor grote groepen


Het restaurant in Eindhoven dat dinners in motion organiseert, heeft gewoonlijk plek voor 36 mensen aan één tafel. Dit getal is echter gemakkelijk uit te breiden. Zorg wel dat je van tevoren reserveert. De show vergt enige voorbereiding en het is wel handig om te weten hoeveel mensen er komen. Je kunt trouwens ook aangeven dat je een op maat gemaakte show wil hebben. Als je dus een dinner in motion voor je bruiloft boekt, dan kan je ook eigen beelden laten afspelen. Hoe mooi zou het zijn als je tijdens het bruidsdiner alvast beelden ziet van de dag tot nu toe. Prachtig!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation