Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De muziek is echt wel bepalend op je bruiloft

Weten jullie al welke muziek jullie tijdens de bruiloft willen horen? Bespreek dat vooraf goed met de band of de DJ, zodat de bruiloft muzikaal gezien helemaal volgens jullie wensen en ideeën verloopt.

Muziek is bepalend

Voor extra zekerheid over welke muzieknummers er wanneer worden gespeeld of gedraaid, kun je zelf een playlist samenstellen, mogelijk gelinkt aan het draaiboek, en die aan de band en/of de DJ voorleggen. Ook als jullie zelf je muziek verzorgen en daarvoor een CD-speler of iPod gebruiken, is een playlist erg handig.

Apparatuur op locatie

Overleg met de locatie hoe en waar de apparatuur kan worden aangesloten en test het geluid vooraf. Niets is vervelender dan een geluidsinstallatie die vervormt of het geluid niet aankan. Vraag de ceremoniemeester of die de muziek en bediening van de apparatuur wil verzorgen. Zelf heb je daar absoluut geen tijd voor.

Professionele DJ of band

Wil je 100% zeker zijn van kwaliteit ga dan altijd in zee met een professionele DJ of band. Zij hebben de mensen, de apparatuur, de kennis en de ervaring om er in muziekaal opzicht een fantastische avond van te maken. Naast jullie favoriete nummers zal de professionele band of DJ ook andere nummers kunnen spelen of ten gehore brengen, op verzoeknummers kunnen inspelen en voor spetterende muzikale verrassingen zorgen.
Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation