Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Geef je bruidsmeisjes een armbandje cadeau | Tips & shopping

Heb jij geweldige hulp ontvangen van jouw bruidsmeisjes? Geef ze een armbandje cadeau als dank voor hun inzet! Dit cadeautje zullen ze zeker koesteren. Geen inspiratie? Geen probleem! Wij hebben al enkele prachtige bruidsmeisjes armbandjes op een rijtje gezet. Doe hier inspiratie op!

Luxe bedankjes bruidsmeiden

Als je supergoede hulp en ondersteuning hebt gehad bij de bruiloft van je bruidsmeisjes, dan wil je niet aankomen met een zakje snoep als dank. Ze doen veel meer voor jullie tijdens de bruiloft dan andere bruiloftsgasten, dus de bruidsmeiden mogen best luxe bedankjes krijgen. Een armbandje is een prachtig gebaar en zullen ze lang bij zich dragen. Overigens hoeven deze niet de wereld te kosten, zelfs zilveren armbandjes niet.

Armbandjes zilver dames

Een zilveren armbandje is er voor tien euro of voor tienduizend euro. Nu lijkt het ons sterk dat je voor jouw bruidsmeisjes armbandjes van 10k uitzoekt, maar je ziet: je kunt er heel breed tussenin gaan zitten. Heb je één of twee bruidsmeisjes, dan kun je natuurlijk kiezen voor een iets duurder armbandje. Heb je 10 bruidsmeisjes, dan zul je keuzes moeten maken!

Tennisarmbandje voor bruidsmeisje

Wat dacht je bijvoorbeeld van een tennisarmbandje voor je bruidsmeisje? Deze zijn prachtig subtiel en chique. Normaal gesproken zijn de steentjes vierkant van vorm, maar je kunt ook voor hartvormige steentjes, ronde steentjes of een andere kleur steentjes kiezen.

Armband met hartjes

In plaats van een armbandje met allemaal hartvormige steentjes zoals diegene die we hierboven bespraken, kun je ook kiezen voor een zilveren armbandje met één hartje eraan. Dit hartje kun je zelfs nog laten graveren. Cute!

Fijne armbandjes dames

Welke vorm of kleur je ook kiest, fijne dames armbandjes zijn de laatste jaren erg populair. Vooral meerdere naast elkaar. De fijne armbandjes staan heel vrouwelijk en lieflijk, en zijn vooral geschikt voor kleinere meisjes. Een grote armband zit al gauw niet lekker of oogt lomp. Meer inspiratie over armbandjes? Lees dan ook eens onze andere artikelen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation