Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heb jij bruidskinderen op je bruiloft?

Als je zelf kinderen hebt, zijn er uiteraard bruidskinderen op jouw bruiloft. Maar wat nu als je zelf geen kinderen hebt, maar wel graag bruidskinderen wilt op het feest? Misschien hebben je broer, zus of je beste vrienden wel kinderen. Die kunnen ook heel goed bruidsmeisjes of bruidsjonkertjes zijn!

Prijzen kinderbruidskleding

Als jouw kleine spruit een bruidsmeisje of bruidsjonker is, krijgt hij/zij natuurlijk een mooie jurk of pak aan. Met de kinderen van je familie of vrienden is dat niet anders, maar maak duidelijke afspraken over de prijzen van de kinderbruidskleding. Wie betaalt het nieuwe jurkje of pakje? Het delen van de kosten is ook een mooie oplossing.

Spreek samen een budget af, er bestaat ontzettend veel kinderbruidskleding en er is dus voor elk budget iets te vinden. Vooraf afspraken maken over de prijzen van kinderbruidskleding voorkomt onenigheid en houdt het shoppen van jurkjes en pakjes leuk en betaalbaar!

Wat dragen de bruidskinderen?

Wat laat je de bruidskinderen dragen? Als de kinderen oud genoeg zijn, vinden ze het ongetwijfeld hartstikke leuk om zelf een mooie outfit uit te zoeken. Met het budget in het achterhoofd kan je kiezen voor een echte minibruidsjurk en minitrouwpak, maar je kan de kinderen ook zelf een mooi jurkje of een coole blouse en broek laten uitzoeken.


Ga naar Meyan Kinderbruidsmode voor bruidsmeisjes jurken


Replica van de jurken en pakken van de grote bruidsmeiden

Iets lastiger te vinden, maar ontzettend gaaf: een replica in het klein van de jurken en pakken van de grote bruidsmeiden en bruidsjonkers. Neem de kids sowieso mee en laat hun meebeslissen qua kledingkeuze. Zo dragen ze hun outfit straks met veel plezier!

Kinderbruidskleding huren

Hé, leuk! Een bruiloft! En jouw kind(eren) mogen bruidskindjes zijn. Maar financieel gezien komt het niet zo lekker uit... Een oplossing is om de kosten van de kinderbruidskleding te delen of om kleding te huren. Zo zien jouw kinderen tiptop eruit op de bruiloft en hoef je je geen zorgen te maken om hoge uitgaves.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation