Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Meyan Kinderbruidsmode Gelegenheidskleding en Accessoires voor kinderen!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Meyan Kinderbruidsmode Vraag informatie aan
Landelijk

Bruidskinderen Meyan Kinderbruidsmode in Heemskerk.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tonny

Op 14 jun 2022

Wat een goede service!! Via mail en app contact ons fantastisch kunnen helpen. Voelde heel persoonlijk!! Ga zo door, jullie zijn het onthouden waard!!

Petra

Op 14 jun 2022

Leuke feestkleding voor betaalbare prijzen! Ook zelfde jurkjes is verschillende maten! Voor de bruiloft van mijn zus, met drie bruidsmeisjes, geslaagd voor dezelfde jurkjes!

Bernadette

Op 14 jun 2022

Een geweldige zaak, ik beveel deze bruidszaak van harte aan! Na een vriendelijke ontvangst zijn we buitengewoon goed geholpen met onze zoektocht naar een communiejurk. De eigenaresse nam alle tijd en uiteindelijk zijn we zeer geslaagd! Nogmaals hartelijk dank!

Rosanne

Op 14 jun 2022

Prachtige kleertjes kunnen kopen voor onze 4 bruidsmeisjes. Ook toen de bruiloft werd verschoven kon ik de jurkjes zo ruilen en was ze heel flexibel. De kinderen voelde zich top tijdens het passen en ook op onze bruiloft straalde ze!

Ria de Walle

Op 14 jun 2022

Fantastisch bedrijf. Had een jurkje en schoentjes er gekocht als cadeau voor iemand anders. Daar heen laten sturen. Bleek het ene schoentje beschadigd te zijn en te klein. Jurkje zit fantastisch en staat heel mooi. Na gemaild te hebben over de schoentjes, worden nu keurig nieuwe schoentjes opgestuurd en hoeven de beschadigde schoentjes niet terug. Geweldige service.

Angelique

Op 04 jun 2019

Perfecte service Zaterdag gebeld voor info netjes te woord gestaan en snel terug gebeld Direct daarna 2 jurkjes besteld en vandaag geleverd en oooooohhhh wat ben ik daar verliefd op Ze moeten nog even tot 12 augustus blijven hangen en dan mogen mijn dochter en kleindochter shinen in 2 prachtige jurkjes

Eline

Op 04 jun 2019

Vandaag bij Annemieke geweest om jurkjes te kopen voor onze drie dochters voor op onze bruiloft. Annemieke is erg professioneel, rustig en leuk met kinderen. Dringt niets op en denkt wel mee, heel fijn! Van te voren al wat klaar gehangen in maat en beetje in stijl van wat wij gedacht hadden. Mijn dochters voelden zich echt prinsesjes en zeiden dat ze de mevrouw die hielp ook zo lief vonden, super geslaagd ook! Mooie prijsjes voor leuke jurken!

Fabian

Op 06 sep 2018

Supergoed geholpen, mooie kleding en aardige verkoopster, hier hadden ze voor onze twee jongens meerdere kleuren witte overhemden hadden dus meerdere keuze en precies de juiste tint wit gevonden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation