Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zwangere bruid? Dit zijn de beste tips voor een fantastische dag!

Yes, jullie krijgen een kindje! En dan wordt jullie liefde ook nog bezegeld met de bruiloft. Dubbel feest dus. Maar zwanger zijn tijdens jullie grote dag vergt wel enige extra aandacht. Met deze tips heb je een fantastische dag, zonder je druk te maken om je zwangerschap.

Genoeg rust tussendoor

Een huwelijksdag is vaak heel hectisch met een druk programma. Ben je al een flink eind in je zwangerschap of heb je last van typische zwangerschapskwaaltjes? Dan ben je vast blij met een beetje rust in het schema. Plan daarom ruim. Zo heb je tussendoor de tijd om even te gaan liggen, je op te frissen en bij te komen.

Lage hak

Natuurlijk zijn er tegenwoordig zoveel mooie manieren om er stralend zwanger uit te zien in een jurk. En wie weet kun je ook nog goed op hakken lopen. Zit de buik je toch wat in de weg, heb je last van opgezwollen voeten of ben je geen ster op hakken? Kies dan voor een lagere hak. Of ga helemaal voor gemak en trouw lekker comfy op hippe sneakers. Gaat dat je een beetje te ver? Houd die comfortabele schoenen dan paraat voor het feest zodat je lekker kunt dansen.

Geen alcohol

Proosten op jullie dag en de liefde kan natuurlijk, maar niet met alcohol. Zorg voor een hippe en lekkere alcoholvrije cocktail. Ook leuk voor de gasten die niet zo van alcohol houden! Een tropisch drankje met vers sap ziet er ook feestelijk uit en is ook nog eens heerlijk. Wil je het helemaal goed aanpakken, regel dan een alcoholvrije cocktailbar.

Misselijk?

Heb je tijdens je zwangerschap ontdekt dat je ineens niet meer tegen de geur van vis kan? Of walg je tijdelijk van kaas? Houdt hier rekening mee en bespreek het met de cateraar. Stel een menu samen waar jij nu ook van kunt genieten. Ben je misselijk tijdens de dag? Er zijn genoeg huismiddeltjes die je kunnen helpen, zoals het drinken van gemberthee.

Zakdoekjes

Tijdens de zwangerschap zijn je hormonen lekker aan het werk. Ze vliegen alle kanten op! Grote kans dat je dus wel een extra traantje gaat wegpinken. Zorg daarom zeker voor voldoende zakdoekjes…!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation