Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ameezing Events Heb jij binnenkort een verjaardag, doopfeest, babyshower, trouwerij of gewoon iets te vieren?

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ameezing Events Vraag informatie aan
Mevr. Chanita Kamerling
Amsterdam / Landelijk

Welkom bij Ameezing Events!

Heb jij binnenkort een verjaardag, doopfeest, babyshower, trouwerij of gewoon iets te vieren?

Wij zijn Ameezing Events, uw betrouwbare partner voor de verhuur van luxe softplay speeltoestellen voor jong en oud! Je kunt bij ons terecht voor mooie luxe springkussens, ballenbakken, zachte speeltoestellen en meer..
Wij bieden plezier voor zowel de kids als de ouders!

Boek nu

Wij transformeren elke binnen of buiten ruimte om tot een mobiele luxe softplay speeltuin, waarbij de kids op een veilige plek kunnen spelen en tegelijkertijd de motorische ontwikkeling stimuleert.
Ben jij op zoek naar een een luxe witte springkussen, ballenbak of een speel eiland en een eigen tekst bedrukking? Het kan allemaal bij Ameezing Events!

Met onze uitgebreide voordeelpakketten en eye-catching soft play speeltoestellen kunnen wij elk gewenste set-up creëren met een afmeting tot wel 30m2. Geen stress op de dag zelf, want wij dragen zorg voor de opbouw- en afbouw van de speeltoestellen. Dat is wel zo gemakkelijk! 

Luxe play area

Heb jij een speciale gelegenheid en ben jij op zoek naar een eye-catching luxe soft play speeltuin om de kinderen urenlang te vermaken? Wij helpen je graag verder!
De speeltoestellen van Ameezing Events zorgen voor plezier voor jong en oud, waarbij de kinderen op een schone en veilige manier spelen, klimmen en glijden. Bovendien bieden onze luxe soft play areas een interessante bijkomstigheid want het heeft een positief effect op de motorische ontwikkeling van het kind.

Gedurende het hele jaar, in het voorjaar en het najaar, kun je onze speeltoestellen huren! Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, een feestje binnen of buiten, onze soft play areas kunnen in verschillende opstellingen geplaatst worden! De soft play areas kun je apart huren maar ook uitbreiden met de luxe ballenbak en glijbaan en een springkussen!

Luxe ballenbak

Kinderen houden ervan om in een ballenbak te spelen! Vooral als je vanaf een glijbaan erin kunt glijden. Naast ons brede aanbod aan kleuren en maten in ballenbakken, hebben wij een zeer ruim assortiment aan ballenbak ballen. Je kan zelf de kleur van de ballen kiezen en mixen. Heb jij een speciaal thema of unieke kleur aanvraag dan kunnen wij deze ook (na)bestellen, zodat wij zo goed mogelijk kunnen voldoen aan het gewenste thema!

Fun fact! Wist je dat een ballenbak ook een tal van voordelen heeft voor de lichamelijke, geestelijke en emotionele ontwikkeling van je kind?
Hoe mooi is dat!

Luxe springkussen

Een luxe springkussen in wit of zachte pasteltinten vormen de trend van het moment!
Onze luxe soft play springkussens bieden niet alleen gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud, maar zijn ook ware eye-catchers op het evenement. Het luxe springkussen kan je als los speeltoestel huren of in combinatie met de ballenbak en play area.
Wij transformeren elke binnen of buiten ruimte om tot een mobiele luxe softplay speeltuin, waarbij de kids op een veilige plek kunnen spelen en tegelijkertijd de motorische ontwikkeling stimuleert.

Softplay verhuur

Soft play zijn de zachte speeltoestellen van onze play areas die speciaal ontworpen zijn voor de allerkleinsten in de leeftijdscategorie van 0 tot 5 jaar. Het is een veilig speeltoestel dat gemaakt is met het oog op kleintjes en het zintuigelijk spel.
Onze zachte speeltoestellen zijn gemaakt van zeer zacht (val) materiaal dat een veilige omgeving biedt voor de kleinste kinderen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sharon

Op 21 dec 2023

Echt een fijne organisatie, naast hun prachtige spullen te ze verhuren zijn ze ook echt prettig om mee te werken. Op tijd met ophalen en brengen, duidelijke communicatie en meedenkend. Zeker op dagen dat je al van alles aan het regelen bent ontzorgen ze je een beetje! Aanrader dus

Shebrina

Op 21 dec 2023

Heel erg tevreden! Alvorens alles goed afgesproken. Er wordt met je meegedacht over mogelijke opties en wensen en uiteindelijk zag het zo leuk uit! Kinderen hebben genoten en visueel zag het er top uit! Hele goeie en vriendelijke service! Communicatie top! Wij gaan Ameezing Events zeker nog een keer zien!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation