Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jumpsuit voor de bruidsmeisjes

Zijn jouw bruidsmeisjes niet zo’n jurkendraagsters? Kies dan voor een jumpsuit. De jumpsuit is helemaal van nu en kan ook een heel feestelijke en chique uitstraling hebben.

Voor jumpsuits kiezen

Er zijn talloze redenen waarom jouw bruidsmeisjes voor een jumpsuit kunnen kiezen. Bijvoorbeeld omdat ze niet zo fan zijn van een jurk. Of omdat het lekker stoere dames zijn. Of juist echte fashionista’s, want de jumpsuit is in 2022 helemaal hot! Daarnaast zit het ook nog eens heerlijk comfortabel.

Jumpsuit Lola Tara

Zoals je van ons gewend bent, geven wij je alle inspiratie op weg naar je trouwdag. Ook op het gebied van jumpsuits! De jumpsuits van Lola Tara bijvoorbeeld zijn een plaatje. Zwart, blauw, wit of knallend rood… je moet nog oppassen dat jouw bruidsmeisjes niet de show stelen in deze prachtige suits!

Casual of chique

Een jumpsuit kan zowel casual als chique zijn. Daardoor is deze outfit zowel passend bij een relaxte beachwedding als bij een sprookjesbruiloft op een kasteel. Het type stof en het model bepalen de uitstraling van de jumpsuit. Dus ga samen op pad en pas eens een aantal verschillende jumpsuits.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


De mooiste jumpsuits en broekpakken

Het kan ook anders: laat je inspireren door de mooiste jumpsuits en broekpakken! LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation