Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe betrek je kinderen bij een trouwerij? Een vraag die Marien Kuipers als trouwambtenaar vaak krijgt

Vol trots presenteert Marien Kuipers haar antwoord: met Trouwen! zit je goed! Het unieke kinderboek over trouwen, wat aanstaande bruidsparen helpt om kinderen op een eigentijdse- en speelse manier voor te bereiden op hun trouwdag! 

Trouwen! foto-doe-boek over trouwen Voor alle kinderen

Trouwen! is uniek en vernieuwend omdat kinderen met eend en teckel de hele trouwdag stap voor stap gaan beleven. Van het binnenkomen van de gasten, het trouwen, de kus, de handtekening, de taart, tot het late feestje. In het knettergekke boek “Trouwen!” gaan kinderen niet alleen foto’s kijken en versjes lezen, maar ook lekker zelf aan de slag. Tekenen, plakken, schrijven en wegdromen over de trouwdag. 

Wie er ook trouwt, ze zijn erbij!

Het gelukkige bruidspaar viert hun liefde voor elkaar en kinderen leggen alles vast, op hun leukste en gekste manier. Het wordt hun mooiste herinnering, een eigen boek over de trouwdag. Het bruidspaar geniet en de kinderen helemaal!

Direct bestellen?

Graag! Bij elke boekhandel in Nederland, bol.com of via Trouwen met Marien.nl. Zeg JA! Want we gunnen aanstaande bruidsparen toch allemaal de allermooiste trouwdag samen met hun kinderen.

Tekst: Marien Kuipers
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation