Hoeve Sparrendam Landelijk trouwen in Hoeve Sparrendam

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hoeve Sparrendam Vraag informatie aan
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken

Hoeve Sparrendam is een rustig gelegen trouwlocatie in het hart van Nederland. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden vormen een romantisch decor voor jullie grote dag. Binnen zijn de houten gebinten, de fraaie bar en de oude haard natuurlijke sfeermakers

Jullie hele huwelijk op één locatie
De monumentale hoeve is een officiële trouwlocatie. Je kunt daardoor jullie hele huwelijksdag doorbrengen op deze locatie. Dat scheelt veel stress en reistijd. De hoeve iedt plaats aan 350 gasten is bovendien de karakteristieke burcht, een authentieke ruimte met stenen bogen en vensterramen. De perfecte plek voor bijvoorbeeld het ja-woord!

Veel buitenmogelijkheden rondom de hoeve
Mooi weer? Dan is het terras dé plek voor het aansnijden van de bruidstaart, een champagnetoost of een ontspannen buitenreceptie. Geniet van een barbecue of outdoor diner tussen de fruitbomen terwijl de kinderen spelen op de grasvelden rond de hoeve. En 's avonds combineer je gewoon het beste van binnen én buiten. Lekker rustig praten in de tuin, swingen op live muziek in de hoeve of ontspannen aan de bar: zo beleven jullie en al jullie gasten een onvergetelijke dag!

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Hoeve Sparrendam ligt centraal in Nederland en op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Handig als jullie gasten uit alle delen van het land komen. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid bij de hoeve.

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marijke

Op 24 jun 2019

Prachtige ambiance, heerlijk eten en zorgzame uiterst beleefde bediening. Mooie locatie voor bruiloftsfeest.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation