Kasteel de Hoogenweerth Stijlvol, exclusief en privé kasteeldomein

Vraag informatie aan
Hoge Weerd 4
6229 AM Maastricht

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth

 Aan de oevers van de Maas, nabij de jachthaven van Maastricht, pronkt Kasteel de Hoogenweerth. Een unieke parel onder de trouwlocaties van Nederland, gelegen op een schitterend 4,5 hectare groot privé landgoed.

 Voorbij de wijnranken bedreedt u via de oprijlaan ons landgoed. Laat u overweldigen door de allure van het kasteel en de prachtig onderhouden tuinen met rozen en buxushagen. Achter het kasteeldomein liggen de Maasplassen en een natuurgebied. 

 Elk huwelijk of event heeft bij ons exclusiviteit. We geven de garantie dat het gehele kasteel en landgoed gedurende de dag exclusief tot uw beschikking staat en u alle privacy geniet.

Kasteel De Hoogenweerth is tevens aangemerkt als officiële trouwlocatie. Wij adviseren om ín het kasteel tot maximaal 250 gasten uit te nodigen, maar door aanbouw van ons paviljoen kunnen we tot 1.500 gasten faciliteren. Kasteel De Hoogenweerth wordt gekenmerkt door modern design en heeft de klasse uitstraling van de rijke Europese geschiedenis. Laat u door de rust en de romantische sfeer verleiden. Wij staan tot uw beschikking voor een onvergetelijk feest! 

Zalenbeschrijving:
Kasteel De Hoogenweerth heeft twee stijlvolle kasteelzalen en een bargedeelte waarin de combinatie van oude elementen en design het interieur vormen. Het loungebordes aan de voorzijde heeft uitzicht op de Maas. Achter het kasteel ligt een prachtige ommuurde binnentuin. De zalen in het kasteel zijn uitermate geschikt voor huwelijksfeesten en recepties.

Ligging:
Gelegen aan de oevers van de Maas, met een heerlijk terras aan het water. Op een prachtig mooi domein! Slechts 5 minuten verwijderd van de A2 en het centrum van Maastricht. Het domein is zeer goed bereikbaar.

 

 

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Kasteel de Hoogenweerth
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation