Luxe bruidssuite, de nacht van de bruiloft

Er is waarschijnlijk geen andere nacht in je leven die zo wordt gepland en naar wordt uitgekeken als de huwelijksnacht. Die brengen jullie natuurlijk door in een hartstikke luxe bruidssuite, waar romantiek in de lucht hangt (naast de stoom van jullie heerlijke hete bubbelbad, natuurlijk). Waar vind je zo’n geweldige luxe bruidssuite in Nederland? Trouwen.nl heeft er een aantal voor je op een rij gezet. Ook voor de bruidsparen die van iets aparts houden!

wellness_ontspannen_bruidssuitte

Funky jungle


Je hebt bruidsparen die genieten van een extra luxe bruidssuite en je hebt bruidsparen die iets anders dan dat willen. Zo bestaat er een junglesuite waarin vooral groentinten zijn gebruikt qua stoffering en verf, maar waar je ook lianen en jungle-achtige bomen vindt. Er is een regendouche en een gigantisch bed. Je kunt heerlijk met z’n tweeën in het reusachtige bubbelbad of geniet van de heerlijke drankjes in de minibar.

bruidssuite_glitter_huwelijksnacht

Bijna hemels


Er bestaan suites zo comfortabel en luxe dat het bijna hemels is. Ook ervaren hoe het voelt om in een luxe bruidssuite te verblijven? Deze prachtige strak witte luxe bruidssuite heeft een whirlpool en een knusse, comfortabele zithoek met zit bar. Tevens vind je een flatscreen tv en een minibar, maar het interessantste item in deze luxe bruidssuite is toch echt het kingsize bed.

bruidssuite_badkamer_beige

Middeleeuws kasteel of landgoed


Terug in de tijd betekent met deze luxe bruidssuite niet dat je ook afstand doet van de comfort en luxe. Het is een prachtige kamer met veel massief hout, maar ook met een heerlijk ligbad en een mooie grote tv. Er is een zithoek met minibar en natuurlijk wederom een gigantisch hemelbed.

Time to shine!


Er zijn mensen die van glitter en glamour houden, maar dan erg letterlijk. Daarvoor hebben wij een goudensuite gevonden, een prachtige luxe bruidssuite met heel veel goudkleur en geglitter. Natuurlijk vinden we hier weer het kingsize bed, maar ook zilverkleurige verlichting, goudkleurige kopjes en goudkleurige decoraties.Gelukkig is deze luxe bruidssuite ook voorzien van niet-gouden voorwerpen zoals een heerlijke bad met lichttherapie, een stoomcabine en een open badkamer met regendouche. Naast het bad staat een gekoelde fles champagne en een emmer (!) aardbeien klaar. Wil je meer bruidssuites zien? kijk hier

Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation