Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Essentiële items voor op je bruidssuite

De kamer die je op jullie bruiloft gebruikt als bruidssuite om je gedurende dag in terug te trekken en om je in klaar te maken is jouw safe haven. Toch beschikt ‘ie niet vanzelfsprekend over deze negen items die je hoe dan ook nodig hebt op je bruiloft...

Snacks to go

De bruiloft belooft een lange dag te worden met een strakke planning, vooral als je de bruid bent. Er is niet altijd tijd om iets te eten voor de hele bruidsgroep die je helpt met klaarmaken. Zorg dat er overal snacks liggen (ook gezonde) zodat iedereen zich vrij voelt om snel een hapje te eten. Wanneer mensen honger krijgen of een tekort hebben aan iets, functioneren ze slechter en gaat hun humeur er hard op achteruit. Dat wil niemand!

Pleisters voor het geval dat

Blaren komen helaas vaker voor op een bruiloft dan je zou willen, ook al heb je nog zulke dure en comfortabele schoenen gekocht. Blarenpleisters zou je dan ook standaard op voorraad moeten hebben, zodat iedereen kan blijven rondrennen en – belangrijker – kan blijven dansen op jullie bruidsfeest zonder pijn.

Handzame waterflesjes

Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk het is om goed gehydrateerd te blijven. Drink een paar slokken water wanneer je kunt. Zorg dat er overal kleine waterflesjes paraat staan, lekker gekoeld indien mogelijk, zodat niemand hoofdpijn krijgt of duizelig wordt vanwege een vochttekort. De drukte van de bruiloft vergt meer van mensen dan normaal en in de avond zal er het nodige alcohol worden genuttigd, waardoor het nog belangrijker is om genoeg water te drinken.

Telefoonopladers

Hier denk je misschien niet zo snel aan, ondanks dat onze telefoons vrijwel onmisbaar zijn geworden in ons dagelijkse leven. Een aantal telefoonopladers in de bruidssuite zijn dan ook zeer welkom. Er zullen veel belangrijke telefoontjes gepleegd moeten worden en dan is het wel fijn als iedereen genoeg batterij heeft.

Dubbelzijdige tape

Oftewel, fashion tape. Hollywood-sterren gebruiken dit al eeuwen om hun kleding op de juiste plaats te houden zodat er niet per ongeluk een tepel zichtbaar is. Op de bruiloft wil je dit uiteraard ook voorkomen. Je weet nooit of en wanneer je deze tape kunt gebruiken, maar voor het geval dat kun je maar beter een rolletje in de suite hebben liggen.

Extra stoelen

Mocht de bruidssuite niet veel ruimte hebben om te zitten, vraag dan of er extra stoelen bijgeplaatst kunnen worden. De mogelijkheid om te kunnen gaan zitten wordt al snel onderschat op zo’n dag, toch zal iedereen je enorm dankbaar zijn als je extra stoelen regelt. Even de voeten ontzien!

Kledinghangers

Een gebrek aan kledinghangers is één van de grootste ergenissen van bruidjes. Je hebt geen idee hoeveel je even op wil hangen omdat het netjes moet blijven en zonder kreukels. Vooral als je bruidsmeisjes zich ook nog om moeten kleden en als je zelf van plan bent om van bruidsjurk te wisselen.

Teenslippers

Zorg dat er extra teenslippers aanwezig zijn, voor het geval dat iemand een pauze nodig heeft van haar hoge hakken of een paar platte schoenen is vergeten voor de dansvloer.

Een krultang

Het constante rondrennen of plotseling slecht weer kan ervoor zorgen dat krullen uitzakken. Zorg dat er een krultang aanwezig is en een boel haarspray om te zorgen dat het beter blijft zitten. Als je deze negen items klaar hebt liggen in je suite, komt alles goed!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation