Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Luxe hotelkamer | Mooiste bruidssuite van Nederland

Zoeken jullie nog een mooie bruidssuite of luxe hotelkamer voor de huwelijksreis of de overnachting na jullie bruiloft? In dit artikel laten wij enkele prachtige ideeën zien voor de bruidssuite. En wie weet zit hier wel jullie droomsuite bij!

Bruidssuite aan zee

Wat nu de allermooiste bruidssuite is, is natuurlijk een mening. Maar waar je in elk geval helemaal tot rust kunt komen, is in een bruidssuite aan zee. Hier kun je heerlijk ontspannen na een intense en hectische bruiloft. Het ruisen van de zee, het strandzand onder je voeten... Dat is gewoon geweldig genieten. Even uitwaaien op het strand voordat het normale leven weer begint. En niet te vergeten het uitzicht in de ochtend! Hebben wij je al warm gemaakt voor een bruidssuite aan zee?

Hotel met luxe suite

Vrijwel elk hotel heeft wel een luxe suite ter beschikking. Wat niet veel mensen weten, maar wat wel heel standaard is, is dat heel veel hotels nog een extra luxe suite ter beschikking hebben die niet op de website wordt vermeld.  Deze houders zijn namelijk graag vrij voor extra speciale gasten. Wat je dus het beste kunt doen, is bellen naar het hotel en vragen naar een extra luxe kamer met veel opties. Denk hierbij aan een bubbelbad op je kamer, rozenblaadjes op het bed wanneer je binnenkort, chocolaatjes, champagne, een muziekje dat al aanstaat en ga zo maar door.

Bruidssuite met jacuzzi

We noemden het hierboven al even, maar een jacuzzi op de bruidssuite mag eigenlijk niet ontbreken. Een jacuzzi is heerlijk ontspannend na een stressvolle periode van de bruiloft plannen. Op de bruiloft zelf zul je merken dat je wordt geleefd en dat je na afloop helemaal kapot bent. Niet alleen van alle indrukken, maar ook van alle emoties en natuurlijk de spanning. Even lekker bubbelen met je kersverse hubby is dan super relaxend!


Ga naar Bruidssuites


Bijzondere suite voor jullie huwelijksnacht

Kies eens een keer voor iets anders dan anders, en zoek naar een bijzondere suite voor jullie huwelijksnacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomhut? Of een luxe ingerichte glampingtent? Er zijn in Nederland talloze bijzondere plekjes te vinden waarin je kunt verblijven en waar je zelfs heel luxe kunt verblijven. Op zo'n plekje wordt jullie huwelijksnacht zeker speciaal!

Bruidssuite kasteel

Niet veel mensen denken aan een kasteel om in te overnachten voor een huwelijksnacht, maar het voegt zeker veel magie toe aan jullie eerste nacht als man en vrouw. De kamers in kasteel zijn vaak heel ruim opgezet en daarnaast hebben ze gewoon een hele bijzondere sfeer die je niet overal meer ziet.. Houden jullie wel een beetje van ouderwetse romantiek, dan is een overnachting in een bruidssuite in een kasteel echt iets voor jullie!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation