Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat neem je mee voor de huwelijksnacht?

De huwelijksnacht is een romantische nacht, en hoewel het maar één nachtje is, wil je toch een paar dingen meenemen zodat je sexy eruit ziet voor je kersverse echtgenoot. De make-up thuis laten is dus niet echt een optie, en je uitdagende lingeriesetje ook niet. Als je niet een hutkoffer mee wil sjouwen, wat pak je dan allemaal in voor de huwelijksnacht en wat niet?
huwelijksnacht mee nemen

Kleding voor de huwelijksnacht

Bij kleding voor de huwelijksnacht denk je waarschijnlijk aan sexy lingerie en dat klopt! Dat moet je ook meenemen, maar vergeet niet dat zo’n sexy setje waarschijnlijk niet erg lekker slaapt. Zulke kleding is bedoeld om er mooi uit te zien, maar comfortabel is het in de meeste gevallen niet. Vergeet daarom niet om naast je mooie lingerie ook gewoon je slaapkleding mee te nemen. Dat hoeft niet fancy te zijn, maar geloof ons: na zo’n intense dag wil je echt wel lekker kunnen slapen.

lingerie huwelijksnacht

Cadeautje voor de huwelijksnacht

Bruidslingerie is een soort cadeautje voor jezelf én voor je nieuwe man, maar het is een heel lief gebaar als je nog een persoonlijk cadeautje voor je hubby meeneemt. Zo’n cadeau kan ook in de vorm van een lieve brief zijn of een zelfgemaakt iets. Wil je jouw partner verrassen in de vorm van een massage? Vergeet dan niet om fijne massageolie mee te nemen.

lingerie huwelijksnacht kleding

Meenemen voor jezelf

Op de bruiloft zelf heb je natuurlijk een bruidsjurk aan, maar zodra je op de kamer bent wil je wel graag iets anders aan doen. Dan kan je kiezen voor je sexy lingerie die je hebt meegenomen, of als jullie super moe zijn trek je lekker je slaapkleding aan. De volgende ochtend wil je niet in je bruidsjurk of in je pyjama aan het ontbijt verschijnen, dus neem hiervoor ook nog een setje kleding mee. Vergeet verder je toiletspulletjes niet. Veel plezier met je huwelijksnacht!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation