Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

5 bespaartips voor je bruiloft

Je trouwdag is natuurlijk een hele belangrijke dag. Maar vergeet niet dat er ook nog leven na het trouwen is en het ook leuk is wanneer je niet nog jaren je spaarrekening aan het aanvullen bent. Daarom een aantal tips om het leuk te houden:

Tip 1 | Bruiloftbudget


- Misschien wel behoorlijk voor de hand liggend; trouw op maandagochtend, dit is over het algemeen gratis. Vind je dat een beetje te ver gaan, is trouwen in de herfst of winter ook een optie. Veel bruiloften worden in de lente en zomer gehouden, over het algemeen zijn de overige twee jaargetijden net iets vriendelijker voor je portemonnee. En dat terwijl de herfst en de winter minstens zo romantisch zijn.

Tip 2 | Trouwvervoer


- Er is altijd wel iemand die weer iemand kent met een leuke oldtimer of koets die jullie kan vervoeren. Dit is gelijk een ultiem trouwcadeautje. Gast blij, jullie blij!

Tip 3 | Trouwjurk


- Het klinkt misschien vreselijk, maar er kan goed bespaard worden op de trouwjurk. Het hoeft heus niet perse de Zeeman- versie te zijn. Maar wat dacht je van een mooie gala jurk? Een prima optie en er zijn er tal van gala jurken die niet onder doen voor een trouwjurk. Het allermooiste zou natuurlijk zijn wanneer je een handige (schoon)moeder of een ander familielid hebt die toevallig heel goed is met de naaimachine. Een eigen ontworpen jurk zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.

Tip 4 | Uitnodigingen


- De uitnodigingen kun je zelf ontwerpen, dat scheelt ook al een flinke duit. Persoonlijk vind ik dat nog leuker ook, het is een stuk persoonlijker dan een ontwerp van de drukker. Duik lekker samen achter de computer, doorsturen naar een printservice en ze kunnen in de enveloppen.

Tip 5 | Gasten


- Het klinkt misschien niet zo gezellig, maar hou het klein. Waarom zou je honderd man uitnodigen? Je hebt niet eens de tijd om ze allemaal te spreken in één dag. Kies voor een intiem gezelschap van dierbare mensen om jullie dag te vieren.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation