Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

OPENINGSDANS® Onze missie is het beste in de mensen naar boven brengen.

12 beoordelingen Beoordeling plaatsen
OPENINGSDANS® Vraag informatie aan
Dhr. Vincent Verbeek
Utrecht / Rotterdam / Breda

De start van uw huwelijksfeest met OPENINGSDANS®

Het bruiloftsfeest van uw leven verdient een unieke openingsdans. 

Stelt u zich voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder luid gejuich van familie en vrienden. De toon van uw trouwfeest is gezet!Geen ervaring met dansen, nog niet uit over de dansstijl, originele choreografie of juiste muziekkeuze? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u goed voorbereidt en vol vertrouwen de dansvloer betreedt voor een prachtige dans.

Waarom kiezen voor OPENINGSDANS®

Wij zijn een professionele dansschool, gespecialiseerd in de voorbereiding van de openingsdans op uw trouwfeest. 7 dagen per week bieden wij privé danslessen aan, waarin wij samen met u en onze ervaren trainers een op maat gemaakte, originele en unieke openingsdans creëren, in elke dansstijl of muziekgenre.

U kunt kiezen uit diverse lespakketten, zodat u altijd een pakket samen kunt stellen naar eigen wens en voorkeur.

Daarbij bieden wij u unieke tools om uw openingsdans op de grote dag vast te leggen en te voorzien van een extra touch.

Denk hierbij aan:

* Voice-over aankondigingen
* 360° camera verhuur
* VR camera verhuur
* Muziekmixen

Voordelen van OPENINGSDANS® op een rij:

* Samen genieten van de danslessen
* Enthousiaste, professionele en ervaren trainers
* Gespecialiseerd in openingsdansen
* Flexibele planningsmogelijkheden (7dagen per week)
* Winnaar van de Love Awards publieksprijs
* Bekend van TV
* Zeer goede klantrecensies
* Enthousiaste, professionele en ervaren trainers
* Ervaring met meer dan 1200 dansparen
* Privélessen met persoonlijke aandacht in ontspannen sfeer
* Maatwerk op basis van uw wensen
* Goede klantenservice en heldere communicatie
* Duidelijke informatie over lespakketten en benodigd aantal lessen
* Bewezen succesvolle aanpak

Bezoek onze website en boek een proefles bij OPENINGSDANS®

Tijdens de proefles inventariseren wij uw wensen, voorkeuren en ideeën over uw openingsdans, krijgt u informatie over de diverse pakketten en adviseren wij u over het aantal lessen op basis van uw danservaring en wensen.

Door middel van Virtual Reality laten wij u tijdens deze proefles de openingsdansen beleven van eerdere bruidsparen die OPENINGSDANS® heeft mogen begeleiden.
Hiermee kunt u inspiratie opdoen en krijgt u een mooi inzicht in de unieke eindresultaten die u met ons team kunt bereiken op uw grote dag.
Natuurlijk zetten we tijdens de proefles ook de eerste danspassen, als start van de voorbereiding naar een geweldige openingsdans!

Enthousiast en zin om de beginnen met uw openingsdans?

Bezoek onze website en boek een proefles!

--------------------------WEBSITE-------------------------

OPENINGSDANS®

Locatie Utrecht
Ambachtsweg 33a
3542 DE Utrecht

Locatie Rotterdam
Tollensstraat 42B
3035 NJ Rotterdam

Locatie Breda
Bastionstraat 13
4817LD Breda

The Nature of Dance® is dé dansschool voor openingsdansen
Telefoon: 06-53 67 83 61 / 06-48 71 53 91
Email: info@thenatureofdance.nl
Website: www.openingsdans.info
Volg ons op Twitter: @openingsdans
Like ons op Facebook:  www.facebook.com/openingsdans
Volg ons op instagram: openingsdans

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marije Kramer

Op 27 jan 2023

Spannend, leuk, fantastisch & geweldig zijn de woorden om onze dansreis te beschrijven. Wat begon als een kennismaking met Marieke is door de loop der tijd (mede door Corona) uitgegroeid tot zoveel meer met alls leuke gesprekken en smooth dansmoves met zowel Vincent als Marieke. De groeicurve was pittig maar met de lieve woorden van Marieke en tough love van Vincent zijn we er doorheen gekomen en hebben we het beste uit onszelf gehaald en een fantastische dans gedanst. Om het helemaal compleet te maken is onze dans op film gezet (het extra geld is het dubbel extra zeker waard!!) waardoor we altijd kunnen nagenieten van wat we hebben neergezet! Marieke en Vincent zijn 2 toppers met passie voor het vak, engelengeduld en enthousiasme waardoor je net die extra (moeilijkere) beweging en draai durft te doen. Boek die dans, je gaat er geen spijt van krijgen. En als je er dan toch bent, vraag dan gelijk of je een voorbeeldfilm van een openingsdans mag zien.. wedden dat je dan geen twijfels meer hebt!

Bruidspaar Van Wijngaarden

Op 31 jan 2021

Dansen bij Openingsdans was voor ons een leerzame en leuke tijd! We hebben veel geleerd van Vincent, Marieke en Emma. Op onze dag hebben we fantastische reacties gehad op onze dans en wij kregen enorm veel energie van onze gasten. Een absolute aanrader als je de avond een spectaculaire manier wil openen!

Arnout Rutteman

Op 27 jan 2021

Via een beurs kwamen we in contact met The Nature of Dance en na een onwennige proefles besloten we ervoor te gaan. Gedurende het traject zijn er uiteraard twijfelmomenten maar Marieke heeft ons "Perfect (Ed Sheeran)" begeleid naar een fantastisch resultaat. De aanpak is helder en Marieke weet de dans zo te ontwikkelen dat alle gasten bij ons versteld stonden (en de meeste wisten dat we les hadden dus de verwachtingen waren er zeker). Dit was het stuk waar we samen naartoe konden werken en een van de punten die onze gasten meteen memoreren als we ze nu spreken over onze bruiloft.

Jori

Op 12 aug 2020

6 weken voor onze trouwdag besloten wij om toch een openingsdans te doen. In korte tijd hebben wij alle lessen met Marieke en Vincent in kunnen plannen en hebben wij een fantastische openingsdans ingestudeerd. Niets was te gek voor Vincent en Marieke en we hebben enorm veel lol gehad tijdens de lessen. Het was ontzettend leuk om op deze manier samen naar de grote dag toe te leven. Onze gasten vonden het geweldig en na afloop van de dans barstte het feest direct los. Precies zoals we hadden gehoopt! De 360 view is geweldig geworden en we kijken met een grote glimlach op ons gezicht naar de filmpjes terug. Wij raden the nature of dance iedereen aan!

Soren

Op 03 jul 2020

Erg prettige samenwerking met Vincent en Marieke in Rotterdam. Leuke en originele dans en alle gasten waren erg onder de indruk. Wij raden iedereen aan die gaan trouwen om bij The Nature of Dance hun openingsdans te leren!

Luuk

Op 22 jun 2019

We zijn getrouwd!. We hebben een hele mooie trouwdag gehad met een super openingsdans. We hebben veel verbaasde en positieve reacties ontvangen!

lieke

Op 20 apr 2019

Wij hebben een fantastische dag gehad zaterdag en van alles enorm genoten! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten! We hebben er echt van genoten de dans samen te kunnen doen. Hij verliep (bijna) helemaal goed en de band speelde het ook fantastisch, want we hadden het eigenlijk helemaal niet door. Wij zaten echt helemaal in het moment! Wij hebben echt mega veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten. Vooral omdat veel vrienden van Mark dit helemaal niet verwacht hadden, was het extra gaaf! Ontzettend bedankt, de openingsdans was de grote verrassing van onze kant naar onze gasten toe!

marlies

Op 13 apr 2019

Ging top, iedereen heeft het er nog steeds over.

Esther

Op 26 oct 2018

Inmiddels terug van een heerlijke huwelijksreis kijken we met plezier naar de beelden van de 360 camera. We hebben er enorm van genoten!!! dankzij alle tips van Vincent, ons enthousiaste publiek en het zelfvertrouwen dat we hadden opgebouwd, was het een geweldig start van het feest!!!!

Anouk

Op 24 sep 2018

Via het internet zijn wij bij Vincent en Marieke uitgekomen en wij zijn super blij dat wij deze keuze gemaakt hebben. Voor onze openingsdans die wij hebben uitgevoerd op onze bruiloft hebben wij lessen gevolgd bij Marieke en zo nu en dan hadden wij Vincent. Beide gezellige mensen die echt open staan voor jouw eigen ideeën. Wij hebben heel erg veel plezier gehad in het volgen van de leuke danslessen en hadden nooit gedacht dat dansen zo leuk zou zijn! De openingsdans was voor iedereen een super toffe verrassing, het was tof om te doen! Een aanrader om via openingsdans de dans in te studeren! Nogmaals bedankt Vincent en Marieke voor de leuke lessen! Groetjes Jasper en Anouk

jolanda

Op 06 sep 2018

Wij hebben les gehad in Rotterdam en dit was ontzettend leuk. De sfeer was ontspannen tijdens de lessen. Wij hebben echt een fantastische dans gedaan en vonden het echt een toegevoegde waarde voor onze dag.

Jasper & Anouk

Op 03 jul 2018

Via het internet zijn wij bij Vincent en Marieke uitgekomen en wij zijn super blij dat wij deze keuze gemaakt hebben. Voor onze openingsdans die wij hebben uitgevoerd op onze bruiloft hebben wij lessen gevolgd bij Marieke en zo nu en dan hadden wij Vincent. Beide gezellige mensen die echt open staan voor jouw eigen ideeën. Wij hebben heel erg veel plezier gehad in het volgen van de leuke danslessen en hadden nooit gedacht dat dansen zo leuk zou zijn! De openingsdans was voor iedereen een super toffe verrassing, het was tof om te doen! Een aanrader om via openingsdans de dans in te studeren! Nogmaals bedankt Vincent en Marieke voor de leuke lessen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation