Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dansschool Pasofino Voor een openingsdans waar de liefde van af spat

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dansschool Pasofino Vraag informatie aan
Dhr. Ben van Zundert

OPENINGSDANS OP MAAT 

U gaat trouwen en wilt een openingsdans op maat leren dansen, of u kunt al dansen en wilt graag een eigen danschoreografie laten maken voor uw huwelijk. 

Wil je een openingsdans voor je bruiloft leren op de maat van je eigen uitgezochte muziek? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een originele openingsdans, een unieke openingsdans, een hippe openingsdans, of een aparte openingsdans, kortom eentje waar u samen blij van wordt en die uw gasten nooit meer zullen vergeten. 

Willen jullie als bruidspaar meer dan een openingsdans op maat?

Volg nu een gratis proefles

De openingsdans op maat kan uit één of meer dansstijlen bestaan. Wij werken samen met een DJ die ook een mix voor jullie kan maken, waarin meer dansstijlen kunnen worden verwerkt. Daarbij begin je bijvoorbeeld met een romantisch schuifeltje, waarmee je je gasten op een dwaalspoor brengt. Ze denken dan dat jullie alleen maar kunnen schuifelen, maar jullie kwamen gewoon op stoom. Jullie starten daarna pas echt. Als jullie voor een mix kiezen, volgt bijvoorbeeld als tweede de Rumba, de dans van de liefde. Daarna kunnen jullie up tempo gaan met de Salsa: de meest populaire dans van Nederland op dit moment. 

Na de keuze voor de dansen (waarbij we jullie ook kunnen helpen) zorgen we dat jullie de basis leren van de uitgekozen dansen. Daarna gaan we de diepte in, waarbij het mogelijk is om in korte tijd door te groeien naar een vijfdejaars dansniveau. 

Tijdens de lessen is het mogelijk om zowel offline als online danspassen aan te leren. Daarbij geldt natuurlijk: hoe meer je oefent, hoe meer je leert. Offline zijn onze live dansafspraken, waarbij wij een nieuwe dans-move met jullie doornemen. Online is er de mogelijkheid om alvast verder te gaan met de volgende dansles. 

Bij een bruiloft verwacht men een eerstejaars dansniveau, maar wij gaan in de derde les verder met een tweedejaars dansniveau. Daarnaast werken we wekelijks aan het aanleren van specials, denk aan een lift (zoals in Dirty Dancing). Door de specials wordt het een echte show, waarmee jullie je gasten met open mond laten genieten van wat jullie hebben geleerd. 

De proefles is bedoeld om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat wij jullie kunnen bieden, en of jullie graag met ons willen doorgaan. Tijdens deze proefles hebben we een bijzonder aanbod met heel veel extra mogelijkheden. Jullie kunnen jezelf opnemen en het filmpje aan ons doorsturen voor drie tips om het dansen te verbeteren. Zorg wel voor een opgeladen mobiele telefoon met opslagcapaciteit, dan kunnen jullie alles wat we voordoen ook filmen, zodat jullie thuis verder kunnen oefenen. Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marieke

Op 07 jul 2022

Gezellige lessen met veel professionaliteit... uiteindelijk een heerlijke dans ontwikkeld voor onze trouwdag.

Simone & Jean

Op 06 sep 2018

Dan ga je trouwen en moet je op zoek naar iemand of iets die je kan leren dansen! Wij kwamen uit bij Ben van Zundert van Pasofino en gelukkig maar!! erg geduldig en honderd keer hetzelfde pasje doornemen niets is hem te veel! Blij zijn we en hebben er zin in , nog 1 weekje en dan is het zover! Ben bedankt en wie weet tot ziens... Liefs Simone & Jean.”

Dennis

Op 06 sep 2018

Wij wilden graag een openingsdans op onze bruiloft doen. Dus een proefles gedaan bij Ben. Na de proefles dacht ik dit leer ik nooit, maar Ben stelde mij gerust. En na 10 lessen konden wij twee perfecte dansstijlen dansen. Ben bedankt voor je geweldige lessen.”

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation