Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen en Dansen Een mooie openingsdans op maat, dan ben je hier op de juiste plek!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwen en Dansen Vraag informatie aan
Mevr. Cecillia Lokhoff
Landelijk

Een mooie openingsdans op maat, dan ben je hier op de juiste plek!

Mijn naam is Cecillia Lokhoff. Ik ben 29 jaar, woon in Gouda en ik ben werkzaam in het onderwijs. 

Dansen is mijn grootste hobby. Al van kleins af aan ben ik met dansen bezig. Toen ik 7 jaar was ben ik al begonnen met streetdance. Daarna heb ik nog een aantal jaar hiphop en jazzdance gedaan. Op mijn 15e ben ik begonnen met stijldansen, waarvan ik de afgelopen 11 jaar op wedstrijdniveau heb gedanst. Met al die danservaring wilde ik toch wat meer gaan doen. Dus bedacht ik om een opstart te maken met 'trouwen & dansen'. Bruidsparen kunnen laten schitteren met een fantastische openingsdans, is toch het mooiste werk wat je kan doen. In de tussentijd heb ik al veel bruidsparen mogen helpen met een mooie openingsdans, en ik help ook jullie daar graag bij! 

Hoe werkt het?

Zodra jullie besluiten om een openingsdans bij mij te laten maken, plan ik als eerste altijd een intake/kennismakingsgesprek in. Tijdens deze intake kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat jullie graag willen met de openingsdans. De meeste bruidsparen hebben vaak rond de 6 lessen nodig. De lessen kunnen bij het bruidspaar thuis gegeven worden of ik huur een zaaltje bij het bruidspaar in de buurt. Na iedere les maak ik altijd een filmpje met de choreografie, zo kunnen jullie voor het oefenen altijd nog even terug kijken wat we tijdens de les gedaan hebben. Het kiezen van muziek voor de openingsdans is altijd lastig. Soms zijn er namelijk meerdere nummers die bij jullie als bruidspaar passen. Er kan dan ook voor een mix van nummers gekozen worden. Hierbij kan ik jullie ook helpen. Tijdens de intake kunnen we het  daarover hebben. 

Tip: Het is verstandig om voldoende tijd te nemen, om te oefenen voor een openingsdans. Dus probeer de aanvraag ruim voor de bruiloft te doen. 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sebastiaan en Rebecca

Op 05 may 2024

Cecillia heeft voor ons een volledig op maat gemaakte openingsdans in elkaar gezet, on the go bijgeschaafd en geperfectioneerd. De dans was niet eenvoudig maar in 7 lessen hadden we het toch echt onder de knie. We hebben het tijdens de lessen erg naar ons zin gehad en gingen er met plezier naartoe. We zijn heel blij dat we voor Cecillia gekozen hebben. Dankzij haar hadden wij een prachtige openingsdans.

Frank & Nancy

Op 27 nov 2023

Cecillia heeft voor ons een prachtige openingsdans gemaakt. Door eerst met elkaar in gesprek te gaan, wist ze precies wat wij wilde en wat bij ons paste. Binnen 7 lessen hadden wij het onder de knie en onze gasten vonden het geweldig. Wat wij ook echt heel fijn vonden dat ze bij ons thuis kwam voor de lessen. Het waren gezellige weken.

Martin en Sandra Gulden

Op 27 nov 2023

We zijn super tevreden hoe Cecilia ons geholpen heeft met onze openingsdans. We hadden nog weinig ervaring met samen (stijl)dansen, maar ze heeft echt een mooie dans op maat gemaakt voor ons. We wilden onze kinderen van 13 en 14 er ook in betrekken, die werden moeiteloos in het geheel meegenomen. We kunnen het iedereen aanraden om hun openingsdans door Cecilia te laten verzorgen...!

Sander en Martine

Op 29 may 2023

Wij zijn superblij dat we ervoor hebben gekozen om een openingsdans te doen én dat Cecillia deze voor ons wilde maken. Het was een geweldige dans en we krijgen er altijd nog complimenten over. Cecillia is vriendelijk en heel goed in wat ze doet, je ziet haar ter plekke dingen bedenken. Ook als iets niet helemaal lekker loopt of er maar niet goed in komt verzint ze direct iets anders. Daarnaast heeft ze ook drie door ons gekozen nummers voor ons gemixt en daar de dans op bedacht. Twijfel je over de openingsdans? Niet doen! Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

Tommy en Marscha Koevoets

Op 09 may 2023

Cecillia heeft ons heel goed geholpen met de openingsdans. We hadden niet allebei ervaring met dansen maar dat was geen enkel probleem. Ze legt alles heel goed uit en zo vaak als nodig is :-) De openingsdans had meerdere nummers en dansen en dit heeft ze heel mooi in elkaar gezet! Echt een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation