Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dansschool Robert Bogaart Openingsdans op maat voor jullie bruiloft.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dansschool Robert Bogaart Vraag informatie aan
Mevr. Chantal Bogaart
Aalsmeer

Een mooie en originele openingsdans om het feest te openen!

Zijn jullie al aan het nadenken over een openingsdans voor jullie bruiloft? Hebben jullie YouTube al geraadpleegd om te zien wat andere stelletjes allemaal in elkaar hebben geflanst? Vragen jullie jezelf al of dit ook voor jullie binnen de mogelijkheden valt? Hebben jullie wel jullie eigen dans moves maar niet degene die jullie in de filmpjes hebben gezien?

Wij kunnen jullie helpen!

Samen met jullie zetten wij een spetterende openingsdans neer die jullie op het lijf geschreven is. Op deze manier zetten jullie de toon voor een fantastische avond met jullie familie en vrienden.

De voordelen van openingsdans op maat:

- aanleren van de dans op basis van privélessen
- een op jullie kunnen gemaakte choreografie
- mogelijkheden in alle stijlen van dansen, van traditioneel tot hiphop
- een video opname van de danspassen op jullie telefoon aan het einde van  de les.
- les wordt ingepland naar jullie agenda, mogelijkheden op alle dagen van de   week en meerdere locaties in Amsterdam en omgeving.

Aan de hand van het telefoongesprek of jullie mail, kunnen we een plan maken voor de komende periode. Wij zullen ook aangeven hoeveel lessen we verwachten nodig te hebben en wat de kosten zullen zijn.

Wij maken een voor jullie passende choreografie op de door jullie uitgekozen muziek. Heb je geen danservaring? Geen probleem! Wij garanderen jullie een openingsdans die een regelrecht succes zal zijn.

Behalve het aanleren van een choreografie besteden wij tijdens de privélessen ook aandacht aan de aspecten die jullie openingsdans wat extra’s zullen geven. Oefenen met gebruik van een hoepel is ook mogelijk. Geef dit even op voorhand aan ons aan.

De lessen altijd verzorgd door een gekwalificeerde dansleraar /choreograaf.

De bruiloft op korte termijn?

Willen jullie graag een openingsdans, maar zijn er nog maar een paar weken tot aan de bruiloft? Dit is geen enkel probleem! Wij kunnen ook lessen van 1,5 of 2 uur aanbieden, zodat er nog genoeg mogelijkheden zijn om jullie openingsdans te maken. Door het maken van een filmpje aan het einde van de les, is het ook makkelijker om de geleerde choreografie thuis te oefenen.

AMSTERDAM - AALSMEER - VOLENDAM

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mick & Fabiënne

Op 28 sep 2022

Met een klein beetje tegenzin is de bruidegom toch overtuigd van het uitvoeren van een openingsdans. Na de 1e dansles was hij helemaal om door het enthousiasme, de gezelligheid en passie van Chantal in de lessen. De rest van de lessen met plezier gevolgd en uiteindelijk een spetterende openingsdans neer kunnen zetten met de geweldige choreografie van Chantal!

Mariette

Op 28 sep 2022

Chantal heeft ons supergoed geholpen met het mixen én aanleren van de openingsdans voor tijdens onze bruiloft: een stukje mumba gecombineerd met meer streetstyle dansen. Groot succes!!

Anne-Laure

Op 27 sep 2021

We did our wedding dance preparation with Robert and have spent a fantastic time learning the choreography and are very happy how Robert trained us and understood our requirements.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation