Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Weddings by Merel Jullie wedding planner in Nederland en op Curaçao!

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Merel van Diemen
Landelijk

Jullie gaan trouwen! 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er komt nu veel op jullie af maar het wordt een super leuke tijd. Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft in Nederland of op Curaçao? Ik help jullie graag om een weg te vinden in de vele mogelijkheden! Na ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften op Curaçao en Nederland heb ik zeer veel ervaring opgedaan. Al vele tientallen koppels gingen jullie voor, maar elke bruiloft is voor mij even bijzonder en uniek! Omdat het organiseren van bruiloften mijn passie is, doe ik dit elke dag met enorm veel plezier. De persoonlijke band die ik gedurende de organisatie met de bruidsparen opbouw, vind ik elke keer weer bijzonder. Net als op Curaçao, werk ik in Nederland enkel bruiloften op maat uit. Elk bruidspaar is anders en daar passen andere leveranciers bij. Samen zoeken wij allereerst de perfecte locatie voor de bruiloft, wat de basis zal zijn van de gehele organisatie. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat anderen dat willen maar omdat jullie dat willen! Misschien hebben jullie al jaren een bepaalde trouw locatie op het oog? Alles is mogelijk en ik ben landelijk inzetbaar! Na 10 jaar ervaring op Curaçao en in Nederland, zijn de strandbruiloften natuurlijk wel een favoriet bij Merel!  

Een weddingplanner of ceremoniemeester?

Hebben jullie al veel georganiseerd maar wil je toch hulp op de dag zelf? Dat kan ook! Ik ben ook inzetbaar als ceremoniemeester. Op deze manier kunnen jullie (en ook alle vrienden) heerlijk ontspannen op de trouwdag, wetende dat alles geregeld wordt en in goede handen is. Een andere optie is dat ik ingezet kan worden voor een dagdeel. Net iets anders dan bij andere planners, kun je ervoor kiezen de avond zelf te regelen en alleen hulp overdag te vragen. Of andersom natuurlijk! En uiteraard kan ik ook geheel ontzorgen en er gewoon vanaf het begin tot het einde bij zijn. Zo weten je zeker dat alles vanaf set up tot het opruimen, goed geregeld is.

Trouwen op Curaçao!

Liever op Curaçao trouwen met de voeten in het zand? Dan kan ik helpen bij de organisatie van A tot Z. Ik kan meevliegen of (bij kleine bruiloften) mijn collega inzetten. Voor ieder budget zijn er dus mogelijkheden voor een prachtig huwelijk op Curaçao. Ook voor mensen die romantisch met zijn tweeën willen trouwen zijn er mooie mogelijkheden!

Koffie?

Willen jullie meer weten of mij en/of mijn services? Mail of bel gerust! Laten we er een kopje koffie bij drinken en hier rustig verder over praten! 

 

 

 

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marije

Op 11 sep 2023

We wilden erg graag gaan trouwen op Curaçao (‘just the 2 of us’ samen met onze 3 kinderen) en zochten op internet naar een weddingplanner die ons kon helpen bij het uitvoeren van deze wens. Bij Merel hadden we gelijk het gevoel dat ze met evenveel enthousiasme een kleine bruiloft organiseert als een grote/uitgebreide bruiloft. En dat gevoel bleek in werkelijkheid ook te kloppen. Merel voelt heel goed aan met wat voor bruidspaar ze aan het werk is en denkt heel erg met je mee. Zo geeft ze ook aan welke zaken je zelf kan regelen als je dat liever zou willen. Je bepaalt zelf hoeveel ontzorgt je wil worden. We hebben elkaar aan het begin persoonlijk ontmoet en hierna was er contact via mail, whatsapp en (video)bellen. Super fijn dat iemand alles regelt en organiseert zoals overeengekomen. De trouwdag zelf werd begeleid door een leuke en fijne collega van Merel op Curaçao. Het was een geweldige dag; op het strand van Playa Hunku samen met onze kinderen. Helemaal chill en relaxt zoals we het wilden. En zo bijzonder dat alles wat je op afstand hebt bepaald/uitgezocht (de locatie, de taart, de bloemen, haar en make-up) dan in werkelijkheid precies zo mooi is als je het je had voorgesteld. Dat is ook de kracht van Merel en haar team!

Sophie

Op 11 sep 2023

Wij hebben het genoegen gehad samen te werken met Merel en wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat zij een fantastische professional is in haar vakgebied. Vanaf het allereerste contact tot aan de grote dag zelf was Merel zeer prettig in de omgang en stond zij altijd voor ons klaar. Wat wij eveneens waardeerden aan Merel was haar pro-actieve houding en haar vermogen om echt mee te denken met al ons wensen en behoeften. Bovendien waren de lijntjes met Merel heel erg kort (email, telefoon en whatsapp). Zij gaf ons het gevoel dat onze bruiloft de allerhoogste prioriteit had. Merel heeft elke detail van onze bruiloft verzorgd en er voorgezorgd heeft dat alles vlekkeloos verliep. Haar professionele aanpak en oog voor detail waren duidelijk zichtbaar in elk aspect van de planning en uitvoering. Haar fantastische service, prettig persoonlijkheid, luisterend oor en haar vermogen om mee te denken maken haar tot DE perfecte partner bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft.

Robert

Op 11 sep 2023

we hebben zeer goede ervaringen met Merel als weddingplanner. Merel is een zeer prettige persoonlijkheid met veel kennis die met veel goede ideëen komt om de huwelijksdag zo optimaal te laten verlopen. Door Merel hebben wij o.a. prachtige foto's en een video kunnen laten maken. De trouwdag werd mede door de goede organisatie van Merel voor ons een dag om nooit te vergeten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation