Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Weddings by Merel Jullie wedding planner in Nederland en op Curaçao!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Merel van Diemen
Landelijk

Jullie gaan trouwen! 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er komt nu veel op jullie af maar het wordt een super leuke tijd. Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft in Nederland of op Curaçao? Ik help jullie graag om een weg te vinden in de vele mogelijkheden. Al ongeveer 80  koppels gingen jullie voor, maar elke bruiloft is voor mij even bijzonder en uniek! Op mijn site www.weddingsbymerel.com is meer te lezen over mijn werkwijze. 

Maatwerk 

Ik ben landelijk inzetbaar en lever alleen maatwerk. Geen pakketjes of standaard opties, elk bruidspaar is namelijk uniek. Niets moet en alles mag! Na 10 jaar ervaring op Curaçao en in Nederland, zijn de strandbruiloften natuurlijk wel een favoriet bij Merel!

Een weddingplanner of ceremoniemeester?

Hebben jullie al veel georganiseerd maar wil je toch hulp op de dag zelf? Dat kan ook! Ik ben ook inzetbaar als ceremoniemeester. Op deze manier kunnen jullie (en ook alle vrienden) heerlijk ontspannen op de trouwdag, wetende dat alles geregeld wordt en in goede handen is. Een andere optie is dat ik ingezet kan worden voor een dagdeel. Net iets anders dan bij andere planners, kun je ervoor kiezen de avond zelf te regelen en alleen hulp overdag te vragen. Of andersom natuurlijk! En uiteraard kan ik ook geheel ontzorgen en er gewoon vanaf het begin tot het einde bij zijn. Zo weten je zeker dat alles vanaf set up tot het opruimen, goed geregeld is.

Trouwen op Curaçao!

Liever op Curaçao trouwen met de voeten in het zand? Dan kan ik helpen bij de organisatie van A tot Z. Ik kan meevliegen of (bij kleine bruiloften) mijn collega inzetten. Voor ieder budget zijn er dus mogelijkheden voor een prachtig huwelijk op Curaçao. Ook voor mensen die romantisch met zijn tweeën willen trouwen!

Koffie?

Willen jullie meer weten of mij en/of mijn services? Mail of bel gerust! Laten we er een kopje koffie bij drinken en hier rustig verder over praten! 

 

 

 

Bekijk website
+16 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Debbie van G

Op 12 apr 2024

Wat hebben we een Top bruiloft gehad. 30 Pers naar Curaçao een hele organisatie. Maar Merel wist precies ons beeld van de bruiloft tot leven te brengen. Zo blij dat we haar alles hebben laten regelen. Je hebt natuurlijk als je in Nederland bent geen idee waar je moet beginnen in Curaçao alles op afstand regelen en wat is goed en wat is betrouwbaar. Maar dankzij Merel hebben we geen bruiloft stress gehad zei gaf ons de keuzes en de tips en regelde dit voor ons. Ik raad iedereen aan om met Merel eens in gesprek te gaan zeker als je gaat trouwen in Curaçao. Ze heeft een goed team mensen om haar heen waar ze mee samen werkt. En na een aantal gesprekken weet ze precies wat je wilt. Gewoon super!!!! Niet twijfelen gewoon doen.

Miranda en Ruud

Op 28 nov 2023

Onlangs 17 oktober ons huwelijk gesloten op karakter Curaçao, we willen dan ook bijzonder graag een positieve review achterlaten daar wij door een intensieve voorbereiding en hulp bij het maken van de juiste keuzes op een meer dan geweldige manier zijn bijgestaan door Merel. Zij is goed bekend met het eiland, heeft een ruim scala aan contacten en wist in ons geval de eindjes aan mekaar te knopen. Best spannend allemaal trouwen ver van huis, maar door het contact met Merel word die zorg heel erg snel weg genomen. kortom het was uit de kunst, onze dag was een kopie van het draaiboek met een Antilliaans tintje maar daarvoor ben op het overheerlijke Curaçao. Merci of mss beter Danki voor alles! Liefs Ruud en Miranda

Jordy

Op 27 nov 2023

Weddings by Merel heeft ons huwelijk op Curacao goed georganiseerd. Ze beschikt over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en heeft goed geluisterd naar onze wensen en vertaald naar een overzichtelijk draaiboek van onze grote dag. Het feit dat we met plezier en veel geluk terugkijken op onze huwelijksdag en de voorbereiding ervan is zeker ook een verdienste van Weddings by Merel. Ze is een aanrader voor iedereen die paradijselijk op Curacao wil trouwen.

Marije

Op 11 sep 2023

We wilden erg graag gaan trouwen op Curaçao (‘just the 2 of us’ samen met onze 3 kinderen) en zochten op internet naar een weddingplanner die ons kon helpen bij het uitvoeren van deze wens. Bij Merel hadden we gelijk het gevoel dat ze met evenveel enthousiasme een kleine bruiloft organiseert als een grote/uitgebreide bruiloft. En dat gevoel bleek in werkelijkheid ook te kloppen. Merel voelt heel goed aan met wat voor bruidspaar ze aan het werk is en denkt heel erg met je mee. Zo geeft ze ook aan welke zaken je zelf kan regelen als je dat liever zou willen. Je bepaalt zelf hoeveel ontzorgt je wil worden. We hebben elkaar aan het begin persoonlijk ontmoet en hierna was er contact via mail, whatsapp en (video)bellen. Super fijn dat iemand alles regelt en organiseert zoals overeengekomen. De trouwdag zelf werd begeleid door een leuke en fijne collega van Merel op Curaçao. Het was een geweldige dag; op het strand van Playa Hunku samen met onze kinderen. Helemaal chill en relaxt zoals we het wilden. En zo bijzonder dat alles wat je op afstand hebt bepaald/uitgezocht (de locatie, de taart, de bloemen, haar en make-up) dan in werkelijkheid precies zo mooi is als je het je had voorgesteld. Dat is ook de kracht van Merel en haar team!

Sophie

Op 11 sep 2023

Wij hebben het genoegen gehad samen te werken met Merel en wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat zij een fantastische professional is in haar vakgebied. Vanaf het allereerste contact tot aan de grote dag zelf was Merel zeer prettig in de omgang en stond zij altijd voor ons klaar. Wat wij eveneens waardeerden aan Merel was haar pro-actieve houding en haar vermogen om echt mee te denken met al ons wensen en behoeften. Bovendien waren de lijntjes met Merel heel erg kort (email, telefoon en whatsapp). Zij gaf ons het gevoel dat onze bruiloft de allerhoogste prioriteit had. Merel heeft elke detail van onze bruiloft verzorgd en er voorgezorgd heeft dat alles vlekkeloos verliep. Haar professionele aanpak en oog voor detail waren duidelijk zichtbaar in elk aspect van de planning en uitvoering. Haar fantastische service, prettig persoonlijkheid, luisterend oor en haar vermogen om mee te denken maken haar tot DE perfecte partner bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft.

Robert

Op 11 sep 2023

we hebben zeer goede ervaringen met Merel als weddingplanner. Merel is een zeer prettige persoonlijkheid met veel kennis die met veel goede ideëen komt om de huwelijksdag zo optimaal te laten verlopen. Door Merel hebben wij o.a. prachtige foto's en een video kunnen laten maken. De trouwdag werd mede door de goede organisatie van Merel voor ons een dag om nooit te vergeten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation