Welke.nl
Weddingplanner

Weddingplanners uit Overijssel

Fenomenale weddingplanner Overijssel. Op onze pagina weddingplanner Overijssel vind je gauw en eenvoudig de weddingplanner in Overijssel voor jullie bruiloft! Altijd dichtbij en heel flexibel. Raadpleeg onze overzichtelijke pagina met de meest fenomenale experts. 

lees verder

Weddingplanner

Laat je inspireren

6 tips voor het plannen van jullie bruiloft

Hoera, jullie gaan trouwen! Het plannen van jullie bruiloft kan nu officieel beginnen. Wie wordt de fotograaf, wat trekken jullie aan, waar willen jullie trouwen en op welke datum? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Niet allemaal tegelijkertijd gelukkig, laten we beginnen bij het begin. In deze blog geeft trouwlocatie Green Village zes tips voor de planning van jullie bruiloft.

Tips voor de ceremoniemeester

Ben jij gevraagd om ceremoniemeester te zijn? En heb je volmondig ja gezegd, maar heb je dat nooit eerder gedaan? Dan helpen wij je hier verder met informatie over wat dat nou precies inhoudt en wat je taken zijn. Een speciaal artikel voor jou als jij de ceremoniemeester bent.

Hond mee naar de bruiloft? Dit mag hij snacken!

Bij een feestje horen snacks, maar wat mensen allemaal eten, kunnen honden vaak niet hebben, zoals chocolade, druiven of alcohol. Mocht jij je viervoeter graag bij je bruiloft willen betrekken, laat dan hondvriendelijke hapjes serveren, zodat jouw harige vriend mee kan snoepen met de menselijke bruiloftsgasten!

Zes maanden om je bruiloft te plannen

Ben je net ten huwelijk gevraagd en wil je het liefst zo snel mogelijk trouwen? Het is niet voor niets dat stelletjes in de meeste gevallen een jaar de tijd nemen om hun bruiloft te plannen. Het kan echter sneller, met een strakke planning. Lees hier hoe je jouw bruiloft regelt in zes maanden tijd.

Gastenlijst inkorten? Zes snoeitips voor je gastenlijst

Het samenstellen van de gastenlijst is niet altijd gemakkelijk. Wie nodig je wel uit en wie niet? En als je de gastenlijst drastisch in moet korten, waar begin je dan? Een goed begin is het halve werk, wees vanaf de eerste stap al heel streng in wie je uitnodigt.

Vermijd deze dingen in de week voor je bruiloft

In de maanden voor je bruiloft heb je ongetwijfeld een hele waslijst met dingen die je nog wél moet doen, maar er zijn ook dingen die je juist niet moet doen. In de week vlak voor je bruiloft zijn er een aantal zaken die je beter even kunt laten.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation