Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Briljant Wedding Onbezorgd genieten - Snelle communicatie - Ruime selectie partners

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Briljant Wedding Vraag informatie aan
Mevr. Kiki van Dijk
Landelijk

Weddingplanner

Het is zover, jullie gaan trouwen! Ik van Briljant Wedding zorg er dan ook voor dat jullie ultieme dag onvergetelijk wordt! Bij een bruiloft komt natuurlijk heel veel kijken en ik kan jullie met mijn pakketten garanderen dat alles op rolletjes zal gaan lopen!

Bij mij is alles mogelijk, niets is te gek! Met mijn ruime selectie aan leveranciers kan ik jullie de juiste diensten aanbieden. Uiteraard is jullie eigen inbreng meer als welkom, want het is natuurlijk jullie dag!

Styling

Na al het werk voor het regelen van jullie bruiloft ontbreekt er nog 1 ding. De styling! Een groot onderdeel van jullie bruiloft die jullie dag zal bepalen. Daarom heb ik voor jullie een pakket klaar staan om ook hier jullie in te ontzorgen. Want het gaat er om dat jullie 100% kunnen genieten.

Het is erg belangrijk dat jullie bruiloft geheel naar jullie wensen wordt georganiseerd. Ik zal er dan ook voor zorgen dat jullie er optimaal bij betrokken worden, alleen dan meer met de leuke dingen dan de stress momenten want daar ben ik om het voor jullie op te pakken! 

Het is jullie dag, hier moeten jullie optimaal van genieten en daar ga ik voor zorgen!

Neem zeker contact met me op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Floortje Aalbers

Op 12 sep 2023

Onze bruiloft is fantastisch georganiseerd, met veel creativiteit en oog voor detail. Flexibel, meedenkend en vol passie uitgevoerd. Het was een geweldige dag voor ons en onze gasten.

Jeroen & Angelique

Op 12 sep 2023

Kiki heeft bij ons de styling van onze bruiloft gedaan. Ze is ons vertrouwen meer dan waard geweest. Alles zag er tot op de puntjes nauwkeurig en verzorgd uit en ze heeft ons goed ook geholpen in het vinden van geschikte andere leveranciers voor onze dag. Kortom Kiki moet je hebben

Els

Op 22 sep 2022

Wij hebben Kiki van Briljant Wedding ontmoet tijdens de open toptrouwlocatie route en hadden meteen een klik met haar. Kiki heeft een open, duidelijke en snelle communicatie. Ze heeft styling in haar vingers zitten en werkt het uit tot in de kleinste details. Ze is bij ons ook 2de ceremoniemeester, dat is een aanrader voor iedereen die gaat trouwen die naast een “eigen” ceremoniemeester nog iemand goed kan gebruiken die hier al veel ervaring mee heeft en je verder kan helpen. Onze tip; Briljant Wedding…. DOEN!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation