Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwkaarten in Overijssel

Traditioneel, trendy of überhip?

Trouwkaarten zijn er in allerlei vormen en stijlen. Van stijlvol en traditioneel namens de wederzijdse ouders, tot trendy en überhip. Hoofdzaak is dat jullie trouwkaart persoonlijk is en staat voor wie jullie zijn. Op websites en bij drukkerijen vind je een ruime keuze.

Ook zijn er mogelijkheden om zelf je trouwkaart te ontwerpen of dat door een ontwerper te laten doen voor de persoonlijke touch. Wacht er alleen niet te lang mee om de kaarten top tijd te kunnen versturen.

Trouwkaarten tips
Drukwerk genoeg bij een huwelijk, tenzij jullie natuurlijk alles digitaal met e-kaarten willen doen. Zo niet, dan is er de trouwkaart zelf, eventueel met een extra kaart erbij voor de dineruitnodiging en RSVP, de menukaarten, naamkaartjes voor de dinertafel, bedankkaartjes en eventueel de liturgietekst voor in het kerkboekje. Het is een goed idee om dat allemaal bij één drukkerij onder te brengen, dan weet je zeker dat alles dezelfde stijl heeft. O ja, begin ook op tijd met het aanleggen van een gastenlijst en zorg ervoor dat die actueel is.

Trouwkaarten voorbeelden
Trouwkaarten verstuur je ± 8 weken voor de huwelijksdatum. Op de trouwkaart staan jullie namen (en bij een traditionele kaart, die van de wederzijdse ouders), de datum en het tijdstip van de huwelijksvoltrekking en op welk adres die plaatsvindt. Trouwen jullie ook in de kerk, vermeld dat dan apart met tijd en adres. Als jullie een receptie houden dan kun je die ook op de kaart vermelden. Uitnodigingen voor het diner worden op een apart kaartje vermeld, dat je voor deze personen bij de trouwkaart kunt doen.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation