Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Creative&Co Klaar om voor jou creatief los te gaan!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Creative&Co Vraag informatie aan
Dhr. Robert Bakker
Rodenrijseweg 110
2651 AT Berkel en Rodenrijs

Gasten ontvangen uw kaart als eerste en zien meteen de “sfeer” van uw bruiloft. Is het formeel of informeel? Is er een thema? Is er een persoonlijk tintje? Een trouwkaart zegt dus heel veel over uw prachtige dag. Daarom is het belangrijk om het goed te doen.

Bij Creative&Co kunt u terecht voor exclusieve en originele kaarten voor uw dag. Alles in dezelfde stijl, hoe u het wilt. Voor uw save-the-date-, menu-, bedank-, inleg- en trouwkaart, alles kan.

Wij luisteren naar uw wensen en richten zich op het personaliseren van uw kaarten. Zo bent u verzekerd van een exclusieve kaart. Tenslotte is het uw belangrijkste dag. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bekijk dan ook eens onze Instagram- of Facebook pagina

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sofia

Op 14 oct 2020

Een aanrader! Ik was op zoek naar iemand die gepersonaliseerde kaarten maakt. Omdat ik heel goed wist wat ik wilde, heb ik meerdere websites bekeken maar helaas zonder succes. Bij Creative & Co kun je alles zelf kiezen: kleuren, papier, style, vorm. Ik heb complimenten van iedereen gekregen. Alle gasten vonden het een hele mooie kaart, elegant en klassiek maar niet saai. Alles snel geregeld en netjes geleverd in mooi cadeau papier. Jammer dat de lak zegels zo snel kapot zijn gegaan door de post maar dat was onze eigen keuze.

Emily

Op 14 oct 2020

Robert begreep direct wat wij bedoelde en had hierbij hele mooie en creatieve ideeën, super mooi resultaat!

Tanja

Op 14 oct 2020

Robert is een creatieve meedenker met veel gevoel voor ontwerp en kleur. Robert heeft al diverse opdrachten voor mij naar grote tevredenheid uitgevoerd. Van het ontwerp van een logo, de geboorte kaart van mijn dochter tot het realiseren van een dichtbundel en het vormgeven van mijn website. www.rauwopjedakmomenten.nl Bedankt Creative &Co voor de samenwerking.

Lisan

Op 14 oct 2020

Robert heeft mij uitstekend begeleid met het samenstellen van een luxe folder voor t Manneke. Hij is meedenkend en zeer snel in zijn reacties! Aanpassingen zijn zo gemaakt en het resultaat is super! We hebben al veel leuke reacties op de folder gekregen. Bedankt!

Mirjam

Op 14 oct 2020

Creatief, meedenkend en zeer vlotte reactie op veranderingen en of aanpassingen van mijn website!

Astrid

Op 14 oct 2020

Een geboortekaartje is een verhaal wat je verteld aan de wereld. ‘Hallo, ons kindje in geboren!!’ En wij hebben het geluk gehad om twee hoofdstukken te mogen vertellen. Drie jaar geleden maakte Creative&Co hoofdstuk 1 (het kaartje voor Simon) en begin de maand was hoofdstuk 2 klaar: Suzanne. Het ontwerp van beide kaartjes horen bij elkaar, maar zijn ook op zichzelf geweldige kleine verhaaltjes (en geweldige kindjes). Naast het persoonlijke ontwerp verzorgde Creative&Co het drukwerk en de enveloppen. Geweldig detail: de enveloppen waren weken vooraf al klaar, dus de adressen konden er al ruim van te voren op! De geboorte kaartjes lagen binnen een week bij onze vrienden en familie op de mat. Een heerlijk verhaal om te mogen vertellen! Het is een echte aanrader om te werken met Creative&Co voor zoiets persoonlijks als het trots vertellen dat je kindje geboren is!!

LifeMarks Coaching

Op 08 oct 2019

Snel, zorgvuldig, meedenkend en dat voor een zeer acceptabele prijs.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation