Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verloving aankondigen op originele manier

Zo’n foto met jullie handen erop, waarbij er aan jouw ringvinger een mooie ring pronkt, dat vinden jullie véél te cliché. Jullie verlovingsaankondiging wordt veel origineler! Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben enkele ideetjes om jullie verloving op een hele gave manier aan te kondigen.

Speciale verlovingsshoot

Hoewel er op internet vele filmpjes circuleren van mannen die hun vriendin op een grootse wijze ten huwelijk vragen, kiezen heel veel mannen toch voor een intiem moment met z’n tweetjes – niet zo gek als je het ons vraagt, want zo’n aanzoek doen is al zenuwslopend genoeg zonder allemaal publiek erbij. De kans is dus groot dat niemand nog van jullie verloving af weet. Ideaal, want dan kan je de tijd nemen om een mooie bekendmaking te verzinnen. Je hebt ook de tijd en ruimte om een speciale shoot te regelen, zodat je een hele mooie romantische foto hebt van jullie tweetjes.

Liefdevolle foto

De foto moet natuurlijk liefde uitstralen, al is dat niet erg moeilijk met een stelletje dat zichzelf net heeft verloofd. De foto moet ook direct duidelijk maken dat jullie verloofd zijn, dus iets van een tekst of de ring moet wel in beeld.


Lees ook Verlovingsringen en trouwringen die nu hip zijn


Denk aan een bordje met daarop ‘She Said Yes’ of ‘I Said Yes!’ of met de nieuwe naam van de bruid. Een leukere manier is een foto van een geknoopt touw dat jullie beiden vasthouden (en dan kun je toch stiekem die ring showen). Het geknoopte touw staat natuurlijk voor ‘tie the knot’.

Self verlovingsselfie maken

Niet iedereen laat meer een speciale foto maken, maar maken zelf een selfie met hun telefoon op het moment zelf. De emoties spatten van je scherm, het voelt bijna alsof je erbij was! Het leukste is dat je het direct op Facebook of Instagram kunt gooien en iedereen je direct kan feliciteren.


Lees ook Verlovingsring met diamant | Shoppen & inspiratie


Wees hier wel voorzichtig mee, bel eerst je familieleden en beste vrienden op voordat zij het ook via sociale media moeten lezen.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation