Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Save the date via WhatsApp

Weten jullie wanneer de trouwdag is? Dan wil je dat natuurlijk delen met je gasten. In dit artikel alles over de save the date per WhatsApp!

Hoe lang van te voren save the date?

Hoe eerder je jouw gasten laat weten dat ze een uitnodiging kunnen verwachten voor jullie feest, hoe beter. De kans dat mensen nog niets gepland hebben, is dan het grootst. Zorg dat je minimaal vier maanden tot een half jaar voor de datum de save the date verstuurt. Trouwen jullie op korte(re) termijn? Juist dan is een digitale save the date ideaal om mensen snel op de hoogte te brengen van de datum.


Lees ook Save the date | Alles wat je wilt weten!


Save the date via WhatsApp gratis

Een WhatsApp met de save the date boodschap versturen? Dat is helemaal niet zo’n vreemd idee. Voordeel is dat je het zelf kunt doen, het je niet veel tijd kost én dat het helemaal gratis is.

Op zoek naar save the date afbeelding?

Natuurlijk wil je niet zomaar een tekstje op de app zetten, maar er een mooie uitnodiging van maken. Op internet vind je talloze save the date afbeeldingen. Google ‘save the date’ en klik op afbeeldingen: zo simpel is het!


Ga naar Tips voor het ontwerpen van save-the-date-kaarten


Zelf een save the date maken?

Ben je creatief of wil je gewoon origineler voor de dag komen? Maak dan je eigen save the date afbeelding. Er zijn (gratis) opmaakprogramma’s die je daarbij kunnen helpen.

Professionele digitale save the date laten maken

Natuurlijk kun je dit ook uitbesteden aan een professionele ontwerper, die jullie digitale save the date speciaal voor jullie maakt.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation