Kaartje2go Prachtige trouwkaarten maken voor een schitterende bruiloft

Kaartje2go Kaartje2go
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kaartje2go Vraag informatie aan
Landelijk

De perfecte kaart voor jullie mooiste dag

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij Kaartje2go vind je de perfecte save-the-date kaart, trouwkaart, menukaart en bedankkaart voor jullie bruiloft. 

Kies voor een van de vele stijlvolle ontwerpen, of start met jullie eigen foto. Vervolgens maak je in onze eenvoudige kaartmaker in een handomdraai een prachtige trouwkaart. Kies voor een luxe papiersoort, een bijpassende kleur enveloppen en een mooie sluitzegel. Zo maak je van jullie kaart een cadeautje op de deurmat van jullie gasten!

Een proefdruk is GRATIS, zodat je kunt zien (en voelen) wat je bestelt. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Aniek

Op 23 oct 2018

Ontzettend te spreken over de goede service van kaartje2go. Er was iets niet helemaal goed gegaan met onze bestelling (door eigen schuld) en dit werd erg goed opgepakt en herstelt! Beter hadden ze het niet kunnen doen! Wij gaan zeer zeker vaker gebruik maken van kaartje2go en raden het andere ook aan! Nogmaals, ontzettend bedankt!

annemieke

Op 17 oct 2018

Geweldige service! Ik had uitnodigingen gemaakt en er zat een fout in. Ik kon niet meer terug zien of ik zelf die fout had gemaakt of dat het een druk fout was. Zonder pardon een nieuwe set gedrukte kaarten mogen ontvangen,kosteloos. Dat noem ik nou eens een fantastische service!!!!!!!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation