Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kaartje2go De leukste kaarten maak je zó!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kaartje2go Vraag informatie aan
Emmawijk 11
8011 CM Zwolle

De perfecte kaart voor jullie mooiste dag, die vind je bij Kaartje2go!

Een trouwkaart die jullie zelf hebben gemaakt, zodat hij helemaal past bij jullie wensen. 
Begin met een van de vele stijlvolle ontwerpen, upload een eigen ontwerp, of start met jullie mooiste foto. In onze eenvoudige kaartmaker maak je in een handomdraai een prachtige trouwkaart. Kies voor een luxe papiersoort en een bijpassende kleur envelop, dat maakt jullie kaart helemaal af! Een proefdruk is gratis, zodat je kunt zien (en voelen) wat je bestelt. 
Maak het trouwfeest compleet door bijpassende sluitzegels en adresstickers te bestellen. Zo maak je van jullie kaart een cadeautje op de deurmat van jullie gasten! 

De service van Kaartje2go

Bij Kaartje2go maak je gemakkelijk de meest persoonlijke save-the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten. In vier eenvoudige stappen heb je jullie kaart al gemaakt en verzonden.  
Laat een pakketje kaarten gratis bij je thuis bezorgen óf adresseer jullie kaarten online met een excelbestand en ze worden direct voor jullie verstuurd naar alle gasten. Plaats voor 20:00 uur je bestelling en jullie kaarten worden dezelfde dag al verzonden. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dea May

Op 07 oct 2021

Wat een geweldige service, om de kosten van uitnodigingen van feestjes die niet konden doorgaan in coronatijd te vergoeden. Super klantvriendelijk!!

Miranda

Op 07 oct 2021

Super tevreden. Gratis nieuwe trouwkaarten ontvangen omdat we vanwege de corona maatregelen onze locatie moesten veranderen. Binnen 1 dag alle kaarten nieuw ontvangen.

Astrid

Op 07 oct 2021

Snelle service, mooie kwaliteit kaartjes en enveloppen en zo makkelijk om een eigen ontwerp op de website te maken! Zeker voor herhaling vatbaar. En natuurlijk de persoonlijke hulp van Esther

Angel

Op 07 oct 2021

Wat een fantastische service en klantgerichtheid! Was een belangrijk detail op m'n kaarten vergeten en kosteloos opnieuw verstuurd. En ook alles super snel thuisgestuurd, wauw!

Jeanette

Op 07 oct 2021

Zeer tevreden over kaartje2go. Doen wat ze beloven en prachtig op tijd!!

Miranda

Op 07 oct 2021

Makkelijk een uitnodiging te maken en zeer goede service!! Een aanrader!

Kimberley

Op 05 oct 2021

Bedankt! Héél snelle levering & héél mooie kwaliteit!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation