Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Inspiratie voor originele trouwkaarten

Leuke kaarten voor jullie bruiloft bestaat niet alleen uit de uitnodiging en het bedankje. Er zijn ook heel veel leuke kaarten voor tijdens het feest, die jullie gasten kunnen invullen. Zo hebben jullie hele leuke tastbare herinneringen en een boel lieve wensen.

Trouwkaarten tijdens de bruiloft

Zet ergens een grote tafel neer met een aantal stoelen erbij, een aantal mandjes of bakjes met lege en ingevulde kaarten, voldoende pennen en voilà! De mooie herinneringen en lieve toekomstwensen vormen zich vanzelf. Wat je op zulke kaartjes kunt vragen? De naam van de gast, hoe lang deze gast jullie al kent, welk vervoer hij heeft genomen om bij jullie feest te komen, wat hij als tip geeft voor een goed huwelijk, hoe hij de dag heeft ervaren en hoe hij jullie over 30 jaar ziet zijn allemaal enorm leuke vragen die de gasten op weg helpen met een leuk verhaal.


Lees ook Bruiloft diner? Laat tafelschikking & naamkaartjes maken!


Je kunt het ook kort en simpel houden door stapels kaarten neer te leggen met een romantische foto van jullie erop, zodat de gasten iets hebben om mee naar huis te nemen als aandenken.


Lees ook Budget trouwkaarten | Kosten & tips


Save the date Kaart

Hoe laat je mensen weten dat jullie gaan trouwen? Een kaartje in de brievenbus ligt het meest voor de hand, maar hoe gaat dat kaartje eruit zien? Een leuke foto van jullie samen mag natuurlijk niet ontbreken! De foto zal natuurlijk heel romantisch zijn, waarop jullie elkaar omarmen of kussen. Ook leuk is om samen in de lucht te springen of om een bordje vast te houden waarop staat ‘I asked...’ (voor hem) en ‘I said yes!’ (voor haar).


Lees ook Voorbeeldteksten voor korte gedichten op de trouwkaartMet zulke bordjes kun je heel veel variëren. In plaats van een foto, zou je ook een mini-kalender kunnen sturen waarop jullie trouwdatum is omcirkeld met een hartje. Vergeet natuurlijk niet om, naast het bedenken van een geweldig design, alle nodige info te vermelden!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation