Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lief Leuk & Eigen Ontwerp je eigen trouwkaart

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lief Leuk & Eigen Vraag informatie aan
Landelijk

Bijzonder mooie trouwkaarten. Helemaal naar jouw wens

 Zo bijzonder als jullie dag wordt, zo bijzonder mogen natuurlijk ook jullie trouwkaarten zijn! Bij Lief Leuk & Eigen vind je prachtige collectie trouwkaarten en trouwhuisstijlen in uiteenlopende thema’s. En alles is op maat aan te passen.

 DIY of Custom made

Je kan op onze website en met de beeldbank direct zelf aan de slag. Leuk om te doen en te kijken wat bij jullie past. Vind je dit een stap te ver, dan ontwerpen wij graag custom made een mooie Save the Date, trouwkaart of zelfs een hele trouwhuisstijl voor je. Met een persoonlijke briefing en offerte wordt het helemaal jullie uitnodiging, passend bij jullie dag

 Extra mooie details

Less is more, vooral met een trouwkaart. Dan is het wel heel belangrijk om prachtig papier te kiezen en mooie lettertypes. Of voeg een folie accent in goud, koper of zilver toe, om de kaart nog specialer te maken. Bij Lief Leuk & Eigen wordt elke kaart op maat gemaakt en gedrukt. Dat geeft veel vrijheid voor jullie wensen en keuzes. Zo kan je elke vorm kiezen die jij wilt. Zoals bijvoorbeeld de originele pocketfold of de nieuwe stapelkaartjes!

 Service van de kaartjesmakers

De online editor is heel gemakkelijk in gebruik en zo kan je je eigen kaart heel goed ontwerpen. Maar omdat wij het dagelijks doen, mag je onze expertise altijd inzetten. We kijken graag met je mee en geven advies en tips.

 Sluitsticker op maat

Om je kaart extra mooi te versturen, kan je helemaal in stijl van jullie kaart mooi sluitstickers laten ontwerpen. Deze kan je ook heel goed gebruiken voor andere doeleinden! Bijvoorbeeld op jullie bedankjes, of als happy tears labeltje op de zakdoekjes!

Wil je meer lezen over Lief Leuk en Eigen ? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lieke

Op 28 sep 2022

Mooie kaarten, snelle levering en goede service!

Marloes

Op 28 sep 2022

Leuke site met fijne basis ontwerpen die je zelf kan aanpassen

Michiel

Op 07 oct 2021

Hele mooie kaartjes die goed stevig verpakt geleverd werden waardoor de kaartjes en de enveloppen in perfecte conditie geleverd werden.

Noa

Op 07 oct 2021

Suuuper toffe kaartjes mogen ontvangen, kreeg van iedereen te horen dat ze hartstikke origineel en leuk waren!

Corina

Op 07 oct 2021

We hebben verschillende proefkaartjes laten drukken en uiteindelijk een definitief ontwerp besteld. Superleuk kaartje en veel positieve reacties over ontvangen!

Annemiek

Op 07 oct 2021

Lief, leuk en eigen heeft een ruime keuze in kaartjes. Het maken van de kaartjes (en sluitstickers) is erg makkelijk. Ze reageren snel en bekijken je kaartje voor het gedrukt wordt. Dit was voor ons fijn dat het kaartje en de sluitsticker nog nagekeken word én je gevraagd word als er fouten zijn gezien, of je dit veranderd wilt hebben.

Irene

Op 07 oct 2021

Snelle reactie op vragen over aanpassingen op het ontwerp. Goede kwaliteit kaartjes. Toen ik mijn kaartje wilde aanpassen werd ik in contact gebracht met de ontwerper en werd ik goed verder geholpen. Er is dus veel mogelijk om je kaartje precies naar wens te maken.

Marloes

Op 07 oct 2021

Behulpzaam, snelle reacties en fijn dat jullie aanpassingen in t ontwerp snel kunnen doorvoeren. Mega blij met het super mooie kaartje!

Ralf

Op 07 oct 2021

Top bedrijf!! De leukste kaartjes die er zijn. We hebben al meerdere keren kaarten bij ze besteld.

Rita

Op 07 oct 2021

Erg aardige mensen die altijd met je meedenken en voor je klaar staan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation