Lief Leuk & Eigen Ontwerp je eigen trouwkaart

Lief Leuk & Eigen Vraag informatie aan
Landelijk

Bijzonder mooie trouwkaarten. Helemaal naar jouw wens

 Zo bijzonder als jullie dag wordt, zo bijzonder mogen natuurlijk ook jullie trouwkaarten zijn! Bij Lief Leuk & Eigen vind je prachtige collectie trouwkaarten en trouwhuisstijlen in uiteenlopende thema’s. En alles is op maat aan te passen.

 DIY of Custom made

Je kan op onze website en met de beeldbank direct zelf aan de slag. Leuk om te doen en te kijken wat bij jullie past. Vind je dit een stap te ver, dan ontwerpen wij graag custom made een mooie Save the Date, trouwkaart of zelfs een hele trouwhuisstijl voor je. Met een persoonlijke briefing en offerte wordt het helemaal jullie uitnodiging, passend bij jullie dag

 Extra mooie details

Less is more, vooral met een trouwkaart. Dan is het wel heel belangrijk om prachtig papier te kiezen en mooie lettertypes. Of voeg een folie accent in goud, koper of zilver toe, om de kaart nog specialer te maken. Bij Lief Leuk & Eigen wordt elke kaart op maat gemaakt en gedrukt. Dat geeft veel vrijheid voor jullie wensen en keuzes. Zo kan je elke vorm kiezen die jij wilt. Zoals bijvoorbeeld de originele pocketfold of de nieuwe stapelkaartjes!

 Service van de kaartjesmakers

De online editor is heel gemakkelijk in gebruik en zo kan je je eigen kaart heel goed ontwerpen. Maar omdat wij het dagelijks doen, mag je onze expertise altijd inzetten. We kijken graag met je mee en geven advies en tips.

 Sluitsticker op maat

Om je kaart extra mooi te versturen, kan je helemaal in stijl van jullie kaart mooi sluitstickers laten ontwerpen. Deze kan je ook heel goed gebruiken voor andere doeleinden! Bijvoorbeeld op jullie bedankjes, of als happy tears labeltje op de zakdoekjes!

Wil je meer lezen over Lief Leuk en Eigen ? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Lief Leuk & Eigen
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation