Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lief Leuk & Eigen. Bijzonder mooie trouwkaarten

De laatste trends op het gebied van trouwkaarten

1. Classy bruiloft, stijlvolle trouwkaart!

Ben je op zoek naar een classy, chique uitstraling voor je bruiloft? Dan gaat het vooral om de details. En dit begint bij de trouwkaart! Als je jullie gasten uitnodigt voor de bruiloft is dat al de eerste mooie aankondiging van de stijl van jullie dag. Deze prachtige tweeluik (ook wel theatervouw genoemd) is de kers op de taart. Het fijne papier met goudfolie details en de bijzondere vouwvorm die je op verschillende manieren kan dichtmaken, geeft de classy uitstraling aan de kaart. Binnenin staan de belangrijkste gegevens bovendien op kalkpapier. Weer zo’n mooi detail. Maak de trouwkaart helemaal bijzonder door deze dicht te binden met mooi lint, garen of een lakzegel. De mooie envelop is dan de finishing touch. We love!

2. Labels op en top.

Onze nieuwe ‘stapelkaartjes’ zijn eigenlijk 3 kaartjes ineen! Een leuke bijzondere vorm om jullie gasten uit te nodigen voor jullie dag. Je kan spelen met jullie namen en data. Achterop de kaartjes heb je ook voldoende ruimte voor alle teksten. Je kan de kaartjes samenbinden met een touwtje of een splitpen, kies wat bij jullie past. Ook de kleuren en patronen zijn in te vullen naar jullie bruiloftsthema dus het wordt altijd dé unieke trouwkaart.

Pocketfold

De pocketfold is een prachtige stijlvolle manier om je gasten uit te nodigen en ook deze kunnen we helemaal customizen naar de kleuren en thema van jullie dag. De pocketfold als trouwkaart is eigenlijk alles in één. Als je het mapje openvouwt, dan zie je in het midden de uitnodiging en dan kan je in het mapje nog 3 extra kaarten kwijt voor meer informatie. Denk dan aan het programma, de routebeschrijving of een RSVP. Ideaal voor als je wat meer informatie wil meegeven over jullie mooie dag.

Bohemian

Deze bloemen trouwkaarten valt onder de hippe Bohemian stijl is een van de nieuwste trouwhuisstijlen die we geïntroduceerd hebben. Je kan een mooie grote kaart combineren met een kleiner dagprogramma en nog een extra informatiekaartje. Met een prachtig lint samengebonden verstuur je een mooi pakket als uitnodiging. Je kan deze huisstijl helemaal zelf samenstellen en aanpassen. En ook mooi uit te breiden met een menukaart of naamkaartjes voor de weddingtable!

Mix en Match jullie persoonlijke trouwkaart

Alle bovenstaande trouwkaarten kunnen we voor jullie aanpassen in kleuren, formaten en thema’s. Je kan dit zelf doen met onze makkelijke online editor (bekijk hier al onze trouwkaarten) maar wij kunnen het ook voor jullie ontwerpen. We zijn trots op onze uitgebreide collectie papiersoorten en alle mogelijkheden in vormen en folies. Zo hebben jullie altijd de trouwkaart die bij jullie past. Vraag gerust een offerte aan. We helpen graag.

Team Lief Leuk & Eigen

Dorien, Megan, Natasja, Joanie & Walter


Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation