Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stijlvolle Trouwkaarten Stijlvolle Trouwkaarten | alles in één stijl

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stijlvolle Trouwkaarten Vraag informatie aan
Landelijk

Altijd trouwkaarten die niemand anders heeft. Bekijk onze collectie met kaarten die je zelf kunt aanpassen Daarna kun je een proefdruk bestellen die we echt naar je opsturen.

Trouwkaarten maken

Wil je graag zelf thuis een bruiloft uitnodiging maken? Alle drukwerk voor de bruiloft in 1 stijl? Bij ons kun je eenvoudig zelf trouwkaarten maken. We hebben een collectie met kaarten in verschillende stijlen, maar je kunt ook met een blanco kaart beginnen en gebruik maken van onze unieke beeldbank. Bij elke trouwkaart kunnen bijpassende kaarten besteld worden. Staan ze (nog) niet op de website, dan maken we deze zonder extra kosten voor je. In de kaartopmaker maak je zelf de aanpassingen. Daarna bestel je een proefdruk die we je echt toesturen. 

Save the Date kaartjes

Alle familieleden en vrienden aanwezig op de bruiloft! Dat willen we allemaal. Stuur ze daarom een Save the Date kaart met jullie trouwdatum. We adviseren deze Save the Dates 4 tot 12 maanden voor de bruiloft te versturen. Ook Save the Dates hebben we in verschillende stijlen en kun je altijd een mooi ontwerp van maken.

Download het werkboek

Onze bruidsparen helpen we bij het maken van hun trouwkaarten. Daarom hebben we het werkboek Trouwkaarten maken in 9 stappen gemaakt. Met dit gratis werkboek maak je zónder zorgen, maar mét overzicht trouwkaarten. Je bespaart tijd en energie.

Wil je meer lezen over het werkboek van Stijlvolle Trouwkaarten ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lien

Op 18 jan 2019

Hele goede service. Kaarten waren in verkeerde kleur binnen gekomen. Volgende dag kwamen er kosteloos nieuwe kaarten. Hele fijne ervaring met dit bedrijf!

Jane

Op 06 nov 2018

We hadden veel keuze uit stijlen. ik vind het erg leuk dat dr van een stijl meerdere kaarten zijn. We hebben nu onze verloving bekend gemaakt en gaan straks in dezelfde stijl voor een save the date kaart. We wilden de kaart nog een beetje aan passen dat was geen probleem en heel gemakkelijk. Super snel in huis na het bestellen en in een mooie doos geleverd. Zeker een aanrader !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation