Welke.nl

Stijlvolle Trouwkaarten Online klassieke en trendy trouwkaarten bestellen

Stijlvolle Trouwkaarten Stijlvolle Trouwkaarten
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landelijk

Bij Stijlvolletrouwkaarten is voor iedereen iets te vinden. Je kunt kiezen voor design kaarten of de kaarten zelf maken. De kaarten zijn volledig aan te passen naar jullie wensen. Je kunt de kaart extra bijzonder maken door een romantische foto toe te voegen aan de kaart.

De trouwkaart
Is het hoge woord eruit en gaan jullie trouwen? Dan is er niks leukers dan het uitzoeken van een mooie trouwkaart. Zijn jullie erover uit welke stijl de grote dag gaat aannemen? Vintage, klassiek of juist festival. Wij bieden de trouwkaarten in diverse stijlen. De ontwerpen zijn volledig aan te passen naar jullie wensen. De bruiloft is nog ver weg, maar het is natuurlijk belangrijk om de gasten zo snel mogelijke de datum te vertellen. Hiervoor hebben wij de ideale oplossing: Save the Date kaarten!

Save the Date kaarten
Helemaal hip: een Save the Date kaartje sturen naar al je bruiloftsgasten, zodat ze alvast weten welke datum ze moeten vrijhouden. Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je Save the Date kaartjes in allerlei stijlen: met bloemen, klassieke elementen of kaartjes waarop je je eigen foto kunt plaatsen. Op de Save the Date vermeld je de trouwdatum, jullie voor- en achternamen. Je kunt dit uitbreiden met de melding dat de officiële uitnodiging later zal volgen en jullie postadres. Een vooraankondiging voor jullie bruiloft is een leuke start van de voorbereidingstijd.

Trouwhuisstijl
Er komt heel wat bij kijken als je gaat trouwen. Ontzettend leuk om bezig te zijn met die belangrijke dag in je leven! Tijdens de voorbereidingen ontdek je ook hoeveel drukwerk er nodig is voor je bruiloft. Natuurlijk verstuur je een trouwkaart, maar misschien wil je ook wel een r.s.v.p.-kaartje meesturen en een menukaart op tafel zetten. En wat dacht je van een bedankkaartje? Wij hebben iets leuks, namelijk het totaal pakket voor het drukwerk in één stijl genaamd trouwhuisstijlen. Dit maakt je bruiloft helemaal af! Ben je benieuwd naar onze trouwhuisstijlen, neem dan snel een kijkje!

DIY: Trouwkaartpakketjes

Ben je creatief aangelegd en wil je dus ook een originele trouwkaart naar je gasten sturen? Dan is dit een goed idee voor jou. De DIY trend van Trouwkaartpakketjes houdt in dat je een trouwkaart, een extra informatiekaartje en een kaartje met quote verstuurt, verrijkt met een decoratief touwtje, lintje of een bijzondere envelop. Trouwpakketjes zijn origineel en het zorgt ervoor dat jullie als bruidspaar meteen een statement maken. Zeg nu zelf: iedereen vindt het toch leuk om een pakketje te ontvangen? Ook erg leuk is het inpakken van een pakketje kaarten in vloeipapier of een transparante envelop waardoor iedereen gelijk jullie volledige pakketje ziet! Het uitpakken van jullie trouwkaart wordt een feestje.

Zijn jullie nog op zoek naar een originele trouwkaart? Neem dan snel een kijkje!

Wil je meer lezen over Stijlvolle Trouwkaarten? Ga naar de advertorial

 

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lien

Op 18 jan 2019

Hele goede service. Kaarten waren in verkeerde kleur binnen gekomen. Volgende dag kwamen er kosteloos nieuwe kaarten. Hele fijne ervaring met dit bedrijf!

Jane

Op 06 nov 2018

We hadden veel keuze uit stijlen. ik vind het erg leuk dat dr van een stijl meerdere kaarten zijn. We hebben nu onze verloving bekend gemaakt en gaan straks in dezelfde stijl voor een save the date kaart. We wilden de kaart nog een beetje aan passen dat was geen probleem en heel gemakkelijk. Super snel in huis na het bestellen en in een mooie doos geleverd. Zeker een aanrader !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation