Stijlvolle Trouwkaarten Online klassieke en trendy trouwkaarten bestellen

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stijlvolle Trouwkaarten Vraag informatie aan
Landelijk

Ben je op zoek naar een mooie trouwkaart? Is het moeilijk om de mooiste kaart te vinden? Bekijk dan onze collectie met kaarten die je zelf kunt aanpassen in de kaartopmaker. Daarna kun je een proefdruk bestellen die we echt naar je opsturen.

Trouwkaarten maken

Wil je graag zelf thuis een trouwkaart maken ? Alle drukwerk voor de bruiloft in 1 stijl. Bij ons kun je eenvoudig zelf trouwkaarten maken. We hebben een collectie met kaarten in verschillende stijlen maar je kunt ook met een blanco kaart beginnen en gebruik maken van onze unieke beeldbank. Bij elke kaart kan bijpassende kaarten besteld worden. Staan ze (nog) niet op de website, dan maken we deze gratis voor je. In de kaartopmaker maak je zelf de aanpassingen. Daarna bestel je een proefdruk die we je echt toesturen. 

Save the Date kaartjes

Alle familieleden en vrienden die aanwezig zijn op de bruiloft! Dat willen we allemaal. Stuur ze daarom een Save the Date kaart met jullie trouwdatum. Wij adviseren deze Save the Dates 4 tot 12 maanden voor de bruiloft te versturen. Ook de Save the Dates hebben we in verschillende stijlen en kun je altijd een mooi ontwerp van maken.

Kaarten met folie: goud, zilver of koper

Luxe trouwkaarten maak je met onze folie in de kleuren goud, zilver of koper. We hebben een mooie collectie trouwkaarten met folie voor je gemaakt, maar je kunt ook zelf een kaart met folie maken. Zelf Save the Date kaarten met folie maken of andere kaarten met folie is ook mogelijk. Je maakt altijd een unieke kaart bij ons.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lien

Op 18 jan 2019

Hele goede service. Kaarten waren in verkeerde kleur binnen gekomen. Volgende dag kwamen er kosteloos nieuwe kaarten. Hele fijne ervaring met dit bedrijf!

Jane

Op 06 nov 2018

We hadden veel keuze uit stijlen. ik vind het erg leuk dat dr van een stijl meerdere kaarten zijn. We hebben nu onze verloving bekend gemaakt en gaan straks in dezelfde stijl voor een save the date kaart. We wilden de kaart nog een beetje aan passen dat was geen probleem en heel gemakkelijk. Super snel in huis na het bestellen en in een mooie doos geleverd. Zeker een aanrader !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation