Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verlovingsring met diamant | Shoppen & inspiratie

Vind je een verlovingsring met diamant echt prachtig en hoop je stiekem dat jouw huwelijksaanzoek met zo’n ring wordt gedaan? Dan is dit artikel helemaal voor jou! Doe inspiratie op met de mooiste verlovingsringen met diamant. En wie weet… Heb jij binnenkort zo’n stralende ring om je vinger!

Echte diamanten ring

Een echte diamanten ring is prachtig om te zien. De schittering, de glans, de vorm… Alles eraan is betoverend om naar te kijken. Een diamant is met vele verschillende soorten ringen te combineren; elk soort materiaal past er wel bij. Het is meer je persoonlijke smaak welke vorm diamant en welke ring je mooi bij elkaar vindt passen. De meest verkochte ring in combinatie met een diamantje is een zilveren ring. De vorm van diamantjes verschillen enorm, deze kun je in vele verschillende vormen laten slijpen.

Wat zijn VVS gesimuleerde diamanten?

Elke natuurlijke diamanten heeft imperfecties. Deze imperfecties worden aangeduid met een systeem, waaronder ook ‘VVS’ valt. VVS betekent ‘very, very small’ (zeer, zeer kleine imperfecties. De stenen die weinig tot geen imperfecties hebben, komen nauwelijks voor en zijn zeer waardevol (lees: onbetaalbaar duur). Lees hier meer over bepaalde aanduidingen met betrekking tot imperfecties.

Ring met diamant goedkoop

Een imperfecte diamant klinkt aardig onbetaalbaar, maar gelukkig zijn er ook goedkopere diamanten ringen. Sterker nog, er zijn heel veel betaalbare diamanten verlovingsringen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eerst eens online, en ga daarna in het echt kijken bij verschillende winkels.


Ga naar Ring met diamant goedkoop shopping


Diamanten ring Bijenkorf

Wist je dat de Bijenkorf ook mooie diamanten ringen in het assortiment heeft? Hier kun je heel laagdrempelig verschillende exemplaren passen. Ook makkelijk om inspiratie op te doen over wat je nu eigenlijk echt mooi vindt.


Ga naar Diamanten ring Bijenkorf


Ring met diamant shopping

Geen zin om op pad te gaan en wil je eerst eens rondkijken wat er zoal is? Kijk eens bij Google Shopping. Hier zie je in één oogopslag heel veel diamanten ringen bij vele verschillende winkels, zowel in online winkels als in fysieke winkels. Pas als je iets hebt gezien dat je mooi vindt, kun je eens een keertje gaan passen. Of je slaat de inspiratie op en laat het ‘per ongeluk’ rondslingeren zodat je partner het ziet. Hint, hint…


Ga naar Ring met diamant shoppingGa naar Verlovingsringen shoppen Trouwen.nl


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation