Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Smit Ouwerkerk Amsterdam Bij Smit Ouwerkerk bent u aan het juiste adres voor trouwringen.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Smit Ouwerkerk Amsterdam Vraag informatie aan
Singel 320
1016 AE Amsterdam

Juwelier Smit Ouwerkerk in Amsterdam heeft een uitgebreid aanbod trouwringen. Bij ons is het mogelijk om in ons atelier uw zelf ontworpen trouwringen te laten maken naar uw eigen wens.

SVN RINGS

Juwelier Amsterdam, Smit Ouwerkerk heeft een trouwringen Configurator van SVN Rings hier kunt u samen met de verkoper een mooi paar trouwringen samenstellen.  Zowel in wit goud, geel goud, roze goud en meer kleuren ringen. De ringen zijn verkrijgbaar met diamant en tevens zonder diamant. Door bij ons de collectie te bekijken in de voorbeelden box zal u hopelijk de trouwringen vinden die het beste bij u passen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend en zonder verplichtingen bij ons komen kijken en passen.

Het verkoopteam van Smit Ouwerkerk is zeer deskundig op het gebied van trouwringen. Ook kunnen wij u adviseren bij speciale wensen of samen met u een eigen ontwerp creëren dat uitgevoerd wordt door onze eigen goudsmeden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wim

Op 07 jan 2020

Fijn geholpen bij het uitkiezen van de juiste verlovingsring. Absoluut aan te raden

Connie

Op 07 jan 2020

5 sterren wat een service en fijne juwelier. Mooie uitvoeringen en altijd bereid om tegemoet te komen aan je wensen. Mooie horloges en voor ieder wat wils. Ik kom hier al vanaf 1980 en nog nooit teleurgesteld.

Monique

Op 02 nov 2018

Vandaag mijn cadeau van mijn echtgenoot, een memorie ring, opgehaald ter ere van mijn aankomende 25 jarig huwelijk feest, samen met mijn trouwring die vermaakt moest worden. Smit & Ouwerkerk, een juwelier waar de SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID nog met hoofdletters geschreven wordt. De prachtige sieraden die in de winkel liggen kunnen op verzoek vermaakt worden in hun eigen atelier en de medewerkers geven je eerlijk advies. Vakmanschap ten top.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation